Konaković: Sebija Izetbegović uvijek traži krivca negdje drugo - nikada u sebi

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

XX

Zato do sada niste postavili vise punktova fejsbuklija. Neznate kud gonite. Da vam Srbija nije rekla sta da radite i sad bi cesljali perut po glavama. Jedino je KCUS lijecio zarazene , a ti si ucinio sve da im zagorcas zivot. KCUS je Federalna ustanova eto vam kantonalnih bolnica pa lijecite zarazene !

Flaster

Za Boga kad će izbori da ovoga pošaljemo na smetljište da sakuplja papiriće.To mu izgleda najbolje ide

Dok

Te je trenirala i uzgajala bila je dobra,i ona i SDA.sada kada si se najeo i napravio zube ne trebaju vise,jednom izdajnik uvijek izdajnik.

Nema škole a kamoli fakulteta!

.

Guest

VIDI NJEGA...SAMO VASKRSNE...PONEKAD..SVRATIO MALO...ONAKO

/ Najnovije