Konaković se oglasio nakon zadržavanja Severine: Ova akcija je jasan odraz jadnog režima

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Da li se ovo odnosi na američke okupacionu vojsku

Njemački kancelar Šolc: “Učinit ću sve što je u mojoj moći da deportujem one koji nemaju pravo boravka u Njemačkoj”

Jadnici i bijednici

Da vam ****no djecu poliisanu srbo*****čku

Iva

Daj ostavku šibicare da ne sramotiš BIH SEVERINA ima i Srpski pasos i nju zaboli pi.ka za bilo čim osim nje d same !

***

***

***

***

Bane

Njemački kancelar Šolc: “Učinit ću sve što je u mojoj moći da deportujem one koji nemaju pravo boravka u Njemačkoj” ka Da li se ovo odnosi na američke okupacionu vojsku to bi ti uređivao i politiku Njemacke ? Vidi se koliko si pametan .

Bbbb

Teba zabraniti svim politicarima iz srbije ulazak u BiH koji negiraju genocid.

Bbbb

to bi ti uređivao i politiku Njemacke ? Vidi se koliko si pametan . ka Bane sve srebe koji zive u njemackoj americi i drugim krscanskim zemljama protjerati

Ali hajde, vrijeme će pokazati

Njemački kancelar Šolc: “Učinit ću sve što je u mojoj moći da deportujem one koji nemaju pravo boravka u Njemačkoj” ka Da li se ovo odnosi na američke okupacionu vojsku 👍 ovo je doista izjavio, ali odnosi se na islamske teroriste. Samo pogledaj u šta se Švedska i Danska pretvorila - pale stalno Kuran.

***

.............

MUJO

BIH PROPADA SA OVOM VLASCU A ON ZABRINUT ZA PORNO SEVERINU KOJA NE VOLI I SVOJE DIJETE NEGO SAMO SEBE . DAJ OSTAVKU RUSITELJU BIH I IDI IZ BIH!

Dino, trepni dva puta Allaha ti..

Da znamo, da te nisu oteli

MUJO

👍 ovo je doista izjavio, ali odnosi se na islamske teroriste. Samo pogledaj u šta se Švedska i Danska pretvorila - pale stalno Kuran. ka Ali hajde, vrijeme će pokazati I NA SRPSKE BANDE I DILERE!

Jašta ba,

***

Beg

Nemaš druga posla od Severina, nametnuti propalitet

Kakve

veze ima Severina sa BiH pa da se ministar vanjskih poslova oglasi po tom pitanju. Naš DIF ministar se trudi da se sa izjavama izjednači sa SDA perjanicama Zahiragićem i Kapidžićem.

Miki

***

Hhjjjmm

Glrdaj ti ovog blećka oko čega se oglašava pored svih ubistava u BiH i zatvaranja nacionalne biblioteke.E ovo čovjek više nemože da vjeruje,tri uposlenika jedne škole svirepo ubijena a on nam devera o Severini oooo nebo otvori se i progutaj nas.

Koji

Koji je ljudima vrag pa idu u srbiju tražiti smrt.Od tamo se vrača samo slučajno,a najčešče se nestane,a srbijanci znaju kako prerađivati ljudsko meso.

Dino hajde prevedi šta je Severina rekla ?

Severina: danas su me zaustavili na granici srbijanski organi - “čudoređa” ? Pitam se da li su ti organi imali na sebi - okolotrbušni pantolodržač oliti opasač i vozili se na dvo kotačnom pod***nom sjedalu ( biciklo)?

***

***

poput S. Bajramija?

Mi cemo i zivot dati, ali lektora necemo zaposliti!

č, č?

***

/ Najnovije