Konaković s delegacijom NATO-a: 'Zapadni Balkan je od velike strateške važnosti za Savez'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

xaxaxaxaxaxaxa

ovo je u rangu Denisa i Zeljka sa odlukom o drzavnoj imovini. Nidje veze

Dino

izdajnik si, a vrijeme će pokazati da će nastankom zločinačke HB biti getoiziran i bošnjački narod nestati. Brani ti Schmidta, Čovića (rekao si da Hrvati trebaju dobit svoje iako sa ispod 10% stanovništva vladaju svim procesima), bijedniče iz SDA

Fosna i Ercegovana

mu se raspada a on na bijelom

Kalimero psihologija

Jooooj jadnih komentara iznad, ništa, šupljikana obična. Nemoć je čudo. Samo mi nije jedno jasno, kako vas i vaše mentore nije sramota da toliko kukumacete?! Ko derlad razmažena. Tuga i jad! Dinu da ne komentarišem posebno, sve je očito.

Pacenice

Jooooj jadnih komentara iznad, ništa, šupljikana obična. Nemoć je čudo. Samo mi nije jedno jasno, kako vas i vaše mentore nije sramota da toliko kukumacete?! Ko derlad razmažena. Tuga i jad! Dinu da ne komentarišem posebno, sve je očito. ka Kalimero psihologija Vidis li sta radite od zemlje,jasan mi je on ali takvi crvi kao ti gledaju kako tonemo i jos ga podrzavaju.

???

Vidis li sta radite od zemlje,jasan mi je on ali takvi crvi kao ti gledaju kako tonemo i jos ga podrzavaju. ka Pacenice Ko ga podrzava, na osnovu čega, gdje si pročitao, čuo, neko ti rekao?

***

***

Citaj:

Zapadni Balkan je od velikog znacaja za nas kolonijalizam, svjetsko mesetarenje i besramno porobljavanje. Odgovor strunjace: Erm, okeej, valja jaro, ma sve udure, samo reci sta ti treba, mi smo tu, sve cemo ti dat, zauzvrat nista ne trazimo (bijelo vec imamo)!!!

Hrvatima nitko ništa NE TREBA davati.

-Ovdje želimo biti potpuno jednakopravni, ustavno jednakopravan narod kojemu nitko ništa neće davati. Mnogo toga još trebamo dobiti što nam kao konstitutivnom narodu pripada-, rekao je uljuđeni, europejski gospodin Čović. Dodao je kako svi koji zamjeraju imenovanje hrvatskih predstavnika u institucijama vlasti u BiH -ne žele Bosnu i Hercegovinu onakvom kakva bi ona po važećim zakonima i Ustavu trebala biti. tupi alija zaveo nepismenu talibančad da je država ko dioničko društvo, hahaha imaš 51 posto glasova i sve je tvoje, hahaha. države nisu dionička društva, tu nema prebrojavanja među RAVNOPRAVNIM, KONSTITUTIVNIM NARODIMA, hahaha. SAMO ISTA PRAVA ZA SVE NARODE, a manjine i ostali su to što im i ime govori, dakle, NISU KONSTITUTIVNI i ne mogu uživati prava KONSTITUTIVNIH NARODA. ljudska prava se ionako svima podrazumijevaju. njego, imaaal vooooooooddddddeeeeeeee u saraj-narko-islamabadu??? je li leglo 10 miliona iz HR, jel se već pokralo po islamskom običaju, red bi bio...? koliko miliona su poslala muslimanska braća iz zaljevskih zemalja i ummeta, imal kakvih vreća zlata, pitam za bookira? jesu parkirana ona 2 vagona za hrvate, pitam za komšiju jozu?

Procitaj

Ko ga podrzava, na osnovu čega, gdje si pročitao, čuo, neko ti rekao? ka ??? Svoj komentar***

/ Najnovije