Konaković: Poštovani nosioci funkcija u KS, danas je zadnji dan za prijavu imovine

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac 100%

Lako je konakovicu prijaviti imovinu,samo ima mrznju prema onima koji su ga iznjedrili kao kadar sda. Nazalost ova imovina se nemoze mjeriti nicim.

Kad nekoga SRBI zestoko"reklamiraju",onda se odmah zna kakab je taj za Bosnjake

Ovaj FACEBOOK "POLITICAR",cija je zena NOVINARKA i pod cijim se skutima krije dok laje preko FB jer niti ima hrabrosti niti muda da ode dalje od Sarajevskog kantona. Nesto ga enma u RS ili Mostaru,Capljini,Ljubuskom....niti ce ga IKADA biti..ali FACEBNOOK mu je glavni...najveci lopov uz Campare u Sa ....

Kralj

Jel moguce da su svi kriminalcu u SDA i da je kriminal i istrazivanje istog ikao i optuznice pocele kako je dosla ova "cista" ministrica pravde iz cetvorke, a to sto je ovaj novi stari premijer kantonalne vlade prije pandemije prebacio onih stotina hiljada maraka prebcio konakovicu a ovaj ko fole poslaniku u srbijanskom parlamentu i nesudzenom reisu u BiH zukorlicu, to vise niko i nespominje ili nesmije pominjati, puno toga smrdi u ovoj cetnico vehabijskoj koaliciji

Drina Fina

Lako je prijaviti imovinu. I šta onda kada je prijave ??? Ispekli su zanat dobro pa znaju kako i kada prevesti nešto na punca, punicu, sestričnu, bratičnu , dobrog stranačkog prijatelja. Svi znamo da 60 % registrovanih vlasnika različitih nekretnina i pokretnina u BIH nisu stvarni vlasnici nego samo pokriće za nekog iz sjene.

Faris

Dinokio glumi moralnu vertikalu.

Šta je sporno

Dinokio glumi moralnu vertikalu. ka Faris ŠTO, JEL' TO NE TREBA DA PRIJAVE IMOVINU?

/ Najnovije