Konaković: Pobijedili smo, a u toj pobjedi izgubili najboljeg igrača

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Šeik

Ne rušite vi samo sistem vi rušite sve pred sobom koji ne misle vašom glavom pa i državu. Ne razlikujete se nimalo od ,,protivničkih'' stranki a i kako bi kad ste od tih stranki i nastali. Neće iver daleko od klade. Svi se služite istom taktikom zastrašivanja, varanja, lažnim obečanjima. Dobro vam je i kao opoziciji i kao vlasti u svakoj varijanti. Žali Bože ljudi koji su izginuli i ostali invalidi da sada vi dijelite fotelje.

Zenica NK

Hvala Bogu pa narod ne vjeruje Čengiću, Zulfikarpasićki i Konakoviču. Izgleda mi da SDA i nije baš tako naivna kako to mi mislimo. Oni svoje vlastito smeće u palho lijepu kutijicu sa mašnom umotaju, prije nego što ga izbace na ulicu. Tako da se demokrati i socijalisti za njega otimaju.

GMO

Vrijeme ce pokazati pogubnost populizma i deformisanog karaktera Konakovica i ekipe. Za one koji su ga stvorili vec 30 godina znamo ko su i sta su, a ovog lika i njegove namjere i domete srecom svaki dan sve vise upoznajemo. Naivno je i glupo misliti da je ONO moglo biti promjena.

Izvidzac

propade jos jedan nagon političkog Sarajeva da idealizira nekolicinu Srba i Hrvata kako bi njima prikazao multietničnost. nista od lazne Bakirove gradjanske demokratije, odnosno majorizacije. osta Sarajevo gradjanska dzemahirija. raspad BiH je jedino rijesenje. samo je pitanje kad ce se desiti, za par godina ili par decenija.

Tilto

Ma mars populisticki smradu, dajte covjeku funkciju premijera kantona a ne onu koja nema nikakve ovlasti, kontali dobit jeftine poene, Konakovicu ti si samo jedan retoricki potkovan ublehas, fujjjj

/ Najnovije