Konaković pisao ministrima vanjskih poslova, traži podršku za usvajanje rezolucije o Srebrenici

/ Komentari (41)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

***

***

chim

***

***

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

GOVNA UKIDAJ, NEMINOVNO JE I SIGURNO!

Ukidanje entiteta rs je neminovnost i to će se dogoditi voljom naroda i uz nesebičnu pomoć EU, Amerike, NATO pakta, ali i svih probosanskih snaga i patriota BiH. To je neminovnost, jer entitet rs je nasilno i uz GENOCID, UZP i najmonstruoznije zločine osnovan i prevarom dobijen na kostima i krvi nevino ubijenih Bošnjaka, Hrvata, Srba, Jevreja i ostalih građana BiH. Međunarodni sud je nedvojbeno dokazao da su institucije rs vojska i policija rs počinile GENOCID i to je opravdan razlog da se ukine rs kao takva tvorevina osnovana na genocidu i uzp-u.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

traži samo NAPISMENO!

treba bklan za ćenife...

Guest

U plavo Božije prijestolje kliču zvuci s bogomolja to su pjesme zemlje moje gdje huče gore i šume polja. Mila sura i žestoka, Bosna na zemlji krvavoj, čuvam te kao i dva oka, ja sin sam tvoj, zemljo. Tamo, na Uni zlatno zrnce, a na Drini zora plava, u Neretvi spava sunce, niz ravnine se razlila Sava. Krene li dušman ti na zide u san starih mezarova, udarit će na šehide, što krv će liti za brda ova. Mila sura i žestoka Bosna na zemlji krvavoj čuvam te kao i dva oka ja sin sam tvoj, zemljo.

Gost

Kako god bilo u BiH postoje tri (najmanje) istine o razdoblju 1991-1995. Tri naroda, tri jezika, tri školska programa, tri vojske (najmanje), tri viđenja povijesti, tri naziva rata: odbrambeno oslobodilački, otadžbinski i domovinski, tri elektroprivrede, tri telekoma, tri pošte, itd, itd. Ukratko, ne postoji jedinstveno bosanskohercegovačko društvo nego tri odvojena društva koja mogu živjeti zajedno uz međusobno uvažavanje bez da netko traži za sebe ono što nije spreman učiniti za druge. Nažalost, razlike nas razdvajaju jer tako odgovara vlastodršcima mada ogromna većina želi normalno živjeti sa drugima i drugačijima.

Xyz

E cuj granapcije...SIKTER

IVA

STA SE TI TRPAS IZDAJICO! U NEW YORK SU PRAVI LJUDI KOMSIC I BECIROVIC! TI MOZES SAMO US.ATI!

Ukidaj BiH

Leglo belih mudzahedina

USA promatra

***

666

Jbte... Jedini narod na planeti koji je zvanično obilježen kao genocidan...

Trump

ka USA promatra kad dodjem na vlast nece vise biti mudzahedina u Bosni

Go Trum go, goooooo

***

Nacrt rezolucije kojom se 11. juli

proglašava -Međunarodnim danom- SVESRPSKOG DERNEKA i VASKOLIKOG NARODNOG VESELJA! Organizirat će se vašari, derneci, svinjetina za komšije, trubači i cajke za komšije. DOBRO DOŠLI NA VESELJE, ponesite i malo brlje!

Schmitz

Predlozicu Savetu Evrope da se Bosnjaci prodaju Saudi Arabiji kao Gastarbeier.

Savjetnik

Ako imaju malo pameti, nakon ove Dinine prljave igre, svi srpski politicari koji obavljaju bilo kakvu funkciju u bliskoistocnoj kasabi bi trebali da se povuku i da paralisu cijelu BiH. Od Zeljke pa nadalje.

ViK

Ako imaju malo pameti, nakon ove Dinine prljave igre, svi srpski politicari koji obavljaju bilo kakvu funkciju u bliskoistocnoj kasabi bi trebali da se povuku i da paralisu cijelu BiH. Od Zeljke pa nadalje. ka Savjetnik - Pa nek se povuku i nek ne uzimaju plate u Sarajevu više. Svi. Ionako Federacija finansira rs svake godine sa 920 miliona. Debilu kokuzni onaj lopovski.

Error

***

Bolje ih dati kao SLUGE

Predlozicu Savetu Evrope da se Bosnjaci prodaju Saudi Arabiji kao Gastarbeier. ka Schmitz NAVIKLI SU DA BUDU SLUGE

SVET ZNA

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

NOSTRADAMUS

Lijepe riječi su ukras!

Tarabic

***

Pravi Tarabić

ja ih vidim sve po zemljom. ka Tarabic Video je sve srbe pod jednom kruškom. Dosta. I previše.

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Samke

***

666

***

Error

SAMO BRISITE HARAMIJE ! ISTINA CE VAS KAD TAD STICI DOK ZABAVLJATE LJUDE UBLEHASKIM POLTICARIMA I VIJESTIMA VASI ZAPADNI PRIJATELJI FINANSIRAJU KRVAVI PIR U SVETOJ ZEMLJI NAD NARODOM KOJI I OVDJE ZIVI PLJUC PLJUC PLJUC PLJUC NEMORALNA NEETICNA BESMISLENA PRODANA BAGRO !!!

Zasto ne trazite podrsku za ISTINU

Tragajući za istinom o srebreničkom zločinu, autori ovog rada pošli su od definicije genocida. Naveli su sastavne elemente pojma genocid, a posebno naglasili nameru da se zločin počini. Niti jedan od tri sastavna elementa genocida nisu našli u srebreničkom zločinu, niti genocidnu nameru. Nadalje, na temelju relevantnih dostupnih istorijskih izvora i literature, pokušali su da utvrde približan broj žrtava u Srebrenici. U obradi teme uglavnom su se oslanjali na inostrane izvore, kako bi izbegli pristranost. Posebno su posvetili pažnju igri oko broja žrtava. Na osnovu inostranih izvora došli su do zaključka da je cifra od 8.000 preuveličana i politički iskonstruisana. Tvorci projekta Srebrenica bili su Klinton, Alija Izetbegović i Franjo Tuđman. Cilj je bio preuveličati broj muslimanskih žrtava u Srebrenici. SAD želele su izazvati bombardovanje Republike Srpske, zato je Klinton tražio od Izetbegovića da se pobije 5000 muslimana da bi bombardovao Srbe. Uglavnom, autori konstatuju da se u Srebrenici desio zločin nad muslimanima, nakon što su muslimanske snage pobile preko 3.000 Srba u okolini Srebrenice. Konstatuju da su srpske snage prošle kroz 42 muslimanska sela i da nisu ubile niti jednom civila, ženu, dete niti bolesnika. Meeđu ubijenim muslimanima nema žena, a on a one su ključ za genocid. Stvarni broj muslimana je između 800 i 1.200 u Srebrenici i okolini. Masakr u Srebrenici 1995. godine i broj od 7000 ubijenih muslimana bio je trijumf propagande SAD i Alije Izetbegovica.

Bosanac

Leglo belih mudzahedina ka Ukidaj BiH mamu ti ukinuli decu ti razapeli a sprcim vam poganu krst i slavu CKEPI srbi smrdite mrs u corinu srbiju tamo vam je mjesto

Bla bla bla

Kako god bilo u BiH postoje tri (najmanje) istine o razdoblju 1991-1995. Tri naroda, tri jezika, tri školska programa, tri vojske (najmanje), tri viđenja povijesti, tri naziva rata: odbrambeno oslobodilački, otadžbinski i domovinski, tri elektroprivrede, tri telekoma, tri pošte, itd, itd. Ukratko, ne postoji jedinstveno bosanskohercegovačko društvo nego tri odvojena društva koja mogu živjeti zajedno uz međusobno uvažavanje bez da netko traži za sebe ono što nije spreman učiniti za druge. Nažalost, razlike nas razdvajaju jer tako odgovara vlastodršcima mada ogromna većina želi normalno živjeti sa drugima i drugačijima. ka Gost Tj. zloupotreba religije za prodavanje mita kako u Bosni postoje dva sekularizovana krscanska naroda sa nacionalnom pripadnoscu i zatucana orijentalisticka islamizirana slavenska grupa koju treba asimilirati ili istri****ti.

Jala jala Osmanaga

NAVIKLI SU DA BUDU SLUGE ka Bolje ih dati kao SLUGE

Cionisti su jevrejske U

Tragajući za istinom o srebreničkom zločinu, autori ovog rada pošli su od definicije genocida. Naveli su sastavne elemente pojma genocid, a posebno naglasili nameru da se zločin počini. Niti jedan od tri sastavna elementa genocida nisu našli u srebreničkom zločinu, niti genocidnu nameru. Nadalje, na temelju relevantnih dostupnih istorijskih izvora i literature, pokušali su da utvrde približan broj žrtava u Srebrenici. U obradi teme uglavnom su se oslanjali na inostrane izvore, kako bi izbegli pristranost. Posebno su posvetili pažnju igri oko broja žrtava. Na osnovu inostranih izvora došli su do zaključka da je cifra od 8.000 preuveličana i politički iskonstruisana. Tvorci projekta Srebrenica bili su Klinton, Alija Izetbegović i Franjo Tuđman. Cilj je bio preuveličati broj muslimanskih žrtava u Srebrenici. SAD želele su izazvati bombardovanje Republike Srpske, zato je Klinton tražio od Izetbegovića da se pobije 5000 muslimana da bi bombardovao Srbe. Uglavnom, autori konstatuju da se u Srebrenici desio zločin nad muslimanima, nakon što su muslimanske snage pobile preko 3.000 Srba u okolini Srebrenice. Konstatuju da su srpske snage prošle kroz 42 muslimanska sela i da nisu ubile niti jednom civila, ženu, dete niti bolesnika. Meeđu ubijenim muslimanima nema žena, a on a one su ključ za genocid. Stvarni broj muslimana je između 800 i 1.200 u Srebrenici i okolini. Masakr u Srebrenici 1995 Jesu li Danku prinijeli kao uskrsnju zrtvu?

ddd

Kako god bilo u BiH postoje tri (najmanje) istine o razdoblju 1991-1995. Tri naroda, tri jezika, tri školska programa, tri vojske (najmanje), tri viđenja povijesti, tri naziva rata: odbrambeno oslobodilački, otadžbinski i domovinski, tri elektroprivrede, tri telekoma, tri pošte, itd, itd. Ukratko, ne postoji jedinstveno bosanskohercegovačko društvo nego tri odvojena društva koja mogu živjeti zajedno uz međusobno uvažavanje bez da netko traži za sebe ono što nije spreman učiniti za druge. Nažalost, razlike nas razdvajaju jer tako odgovara vlastodršcima mada ogromna većina želi normalno živjeti sa drugima i drugačijima. ka Gost Da, većinski narod želi da nametne svoju volju Srbima i Hrvatima, i tu onda nema suživota. To je žalosno pogotovo što se sve tri ove skupine zloupotrebljavaju i manipulišu za ratove, a sudbina im je uvijek bila ista i teška dok su jedni druge ubijali. Uvijek su ratovali za tuđi cilj, nikad za svoj.

Bosko

mamu ti ukinuli decu ti razapeli a sprcim vam poganu krst i slavu CKEPI srbi smrdite mrs u corinu srbiju tamo vam je mjesto ka Bosanac Nisi dobio u PETAK tvoj KOZNI METAK pa sad LUDIS?????

Bosko

Jesu li Danku prinijeli kao uskrsnju zrtvu? ka Cionisti su jevrejske U DaBogda SVA vasa DEca budu prineta kao usksnja Zrtva AMIN..:AMIN...AMIN

Amin

DaBogda SVA vasa DEca budu prineta kao usksnja Zrtva AMIN..:AMIN...AMIN ka Bosko

/ Najnovije