Konaković: 'Ovdje se vodi neka prljava kampanja, a čudne su neke izjave članova Predsjedništva BiH'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semran

Idi ***** ti Daliju u ****u razvaljenu

Xyz

Mamlaz .idiot .srednjoskolac nema dalje svi krivi on jok...ko je MVP...SIKTER

Beg

***

Borac sa Žuči

Gavrlo će i u Potočarima izvršiti smotru srbijnskih jedinica.

Robot

Idiot!

***

***

Neko je stigao do dna

Ovdje neko nije uopšte svjestan o čemu priča. Pomen na Kozaračku epopeju mogla je organizovati samo Država Bosna i Hercegovina, a ne neka druga država kako je to ovdje urađeno. To bi isto bilo kao kad bi Konaković u Srbiji organizovao pomen na Užičku Republiku i izvršio smotru u sred Užica Crnih labudova i Zelenih beretki. Ovdje se zna ko je grešku napravio i trba da je muški prihvati. Gospodin **tel tone sve dublje.

Mirno spavajte

Čovjek se drži slova zakona. Nikome on nije dužan slati obavjesti . Niko nije ni znao osim eventualno mu gospođa. Ovako je mogao i korpus ući a da za to ne znaju institucije države. Kao što sam kaže graničnu policiju pomaže MUP RS-a . Ali mirno spavajte imamo mi ministra sigurnosti, vanjskih poslova, ministra odbrane, ministra za komunikacije, OSU, SIPU, OHR, Međunarodnu policiju i snage itd... Kad oni spavaju što ne bi i mi. Nastavite duvati te igračke.

Istina

Dragi Bosanci,ce t n i ci i vojska iz druge drzave ulaze nam u zemlju,jeste li svjesni sta to znaci uopste???? Ovaj krelac i njegov Ramo Isak koriste i ovaj napad na drzavu da se obracunaju sa politickim protivnicima u svome pasaluku i bore se za svoje fotelje,ne da imamo nedorasle politicare vec ssu Dino i Ramo upravo politicari kakve neprijatelji Bosne i zele,sa ovajvima tesko da cemo sacuvati zemlju.

ACA

****

Jadnicak

Lijepe riječi su ukras!

Sto

Dzafer Kulenovic

Nnn

Ajde vise, sta mlatis, kad god te kritikuju zbog izdajnickih poteza uvjek je prljava kampanja, neces dugo prodavat maglu.

Prasko,

Koliko ti je dana trebalo da smislis ko je kriv, umjesto tebe. Inspiraciju ti je dalo more, hoce to ko je romantican. Da imaš obraza, kao zrno soli, dao bi ostavku da nas više ne brukas, a drzavu zavaljujes. Dokle , jado?

Zumba

Kakav jadnik.

GRUNF

Gospodine Konakoviću, u Vašoj zadnjoj izjavi ili rečenici izjavljuje te " nije mi jasno zašto se članovi predsjedništva" da ne navodim dalje. Očigledno da ste zaboravili ko Vas je postavio na mjesto ministra i ko u ime ove države potpisuje agremane svih inozemnih diplomata koji se postavljaju na pozicije u diplomatsko konzularanim predstavništvima u našoj zemlji kao i istih van naše zemlje. Vama očigledno nije jasno koje su Vaše obaveze i koje su nadležnosti. Vi niste ministar svoje obitelji nego ove države koja je i moja koliko i Vaša. Nemojte tražiti krivca nigdje drugo do kod svojih savjetnika koji su te ovaj put loše savjetovali. Predsjedništvo ove države ma kakvo bilo je Vrhovni komandant i isto tako ministarstvo odbrane je nadležno za pitanja dolaska i boravka bilo kojih vojnih, policijskih i drugih struktura iz oblasti namjenske i vojne industrije. Da li uopće znate koliko je osoba ušlo na ime toga a koliko izašlo iz te delegacije. Sumnjam da znate. Bilo bi pošteno da priznate Vašu grešku i oborene glave tražite oprost od građana, povratnika iz Prijedora i Bratunca. Da li uopće znate kako su se osjećali. Ne znate jer Vi nikada ne priznajete Vašu krivicu i uvijek je neko drugi kriv. Budi jednom čovjek i priznaj ovu nedvosmisleno, izdaju države BiH!

Uobičajeno

Ping-pong politika, uvijek je neko drugi, koga god pitate za bilo što. Nikad niko nije nadležan, uvijek je neko drugi i tako ukrug. Svaki put.

Ohohoho

Konja treba otjerati,nije on normalan ..On upropasti cijelu Bosnu i Hercegovinu,kao i Dodik.

/ Najnovije