Konaković otvoreno: 'Jednu stvar zamjeram Vladi KS. Evo šta nam nikada zapravo nisu objasnili'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pero

Dino.Umoran si od laži i obmana

Ne pijem dok Paja vozi

Umoran sam Dino od tvojih laži i židanja od strane komšije Samira. Ja i komšija se žegamo pa to obično ima sretan završetak ali ti me cijepaš u mozak

Mi smo narod

Narod je taj kome trebas reci da neki ministri ili direktori ne rade kako treba. Tebe je narod izabrao i njemu dugujes objasnjenje. Puno ste i dobili ovaj put koliko ste zeznuli.

Ja1

Dzaba je kad “narod” nije zadovoljan. Nista nam ne znace ni tramvaji ni trolejbusi ni pomoc trudnicama ni porodiljama ni besplatan nocni prijevoz ni besplatana obdanista ni nova pruga ni obnovljene ceste ni semafori koji na kojima se radi ni kamere na policajcima, sve je to bez veze kad nema SDA u vlasti pa da nas pljackaju kako to i dolikuje seljackoj mafiji. Opet vi niste nista uradili da sve pozlatite. Vaznije su obecane zlatne kasike nego vase zlato

Ja sam Dino i zovu me Kona

opet lažeš i manipulišeš, izdajniče. Izdao si, prihvatićeš Izborni zakon od strane HDZ i dovesti do raspada države, od ovog dijela napravićeš Gazu. Umorni smo od tebe i tvoje politike. Braniš Schmidta, faš is tu, dokazanog. neprijatelja.

opet ovaj lazov

Haj jednom, haj dvapu, haj triput....sto si slagao, al vec 140ti put je vec previse. Cim zines slazes. Stari Grad NiP 4ti, Centar NiP 4ti, NiP 5ti, Novi Grad NiP 3ci, Vogosca 4ti...i ti na osnovu drugih pozicija u Trnovu, Ilijasu i Hadzicima sebe prozivas pobjednikom u KS kao drugu stranku jer si samo na Ilidzi ostvario rezultat zbo nacelnika a ne stranke. Efendic te pomeo a nije treca stranka u KS. Prva stranka je SDA, druga SDP, treca SBiH i koljete se sa NS za 4 mjesto gdje NS nadigravate u ruralnim a oni vas u urbanim zonama...bare-bare.

Niko

Dino dragi, na dirktorske pozicije u "drzavnim, kantonalnim" itd firmama su ti kadrovi dno dna, uzas jedan. Ali to govori o tebi. Mislim da ti je Vucic idol, oko njega debili a on svakoj kasi mirodjija. Prepoznajes li se medju svojim "kadrovima". Zalosno

konjakoviću

idemo u geto tenakre jedan

Rgjcfujf

Sve mijenjajte, samo nam Viber ministricu ne dirajte. Neka Damir može sa 0,001% glasova iz Zagreba uništavati visoko obrazovanje u BiH i KS.

Ja1

opet lažeš i manipulišeš, izdajniče. Izdao si, prihvatićeš Izborni zakon od strane HDZ i dovesti do raspada države, od ovog dijela napravićeš Gazu. Umorni smo od tebe i tvoje politike. Braniš Schmidta, faš is tu, dokazanog. neprijatelja. ka Ja sam Dino i zovu me Kona Jeste, izdao je Dino kad je bio u SDA, tad su dali hdzu hrvatske poste pa hrvatsku elektropruvredu pa hrvatsku bolnicu pa aluminij pa legitimno predstavljanje cak i potpisali. Ja evo nabrojah sta su to sve dali, hajd sad ti nabroj sta su to izdali?

/ Najnovije