Konaković odgovorio Zalihiću: To treba da znaš radi Allaha dž.š. i radi sebe...

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Guest Dosta si se izivljavao gradjanima Sarajeva zajedno sa nekim uposlenicima kome ces pomoc poslati kome ne. Vidis ni sila nije Bogu dragom mila. Idemo dalje bice jos upraznjenih radnih mjesta.

Guest

Hoćeš ti na ženu dizati ruku!

Guest

Hoćeš ti na ženu dizati ruku!

Guest

Hoćeš ti na ženu dizati ruku!

Guest

On je cijeli rat bio u Njemačkoj. To je i izjavio u emisiji koju je prikazala bošnjačka TV5 pod nazivom "Pobjednici"..

Haso

Sve sto valja i sto je normalno,vi Sda smradovi ste unistili. Bosnjacki narod je naj veca bijeda među ljudskom rasom zahvaljujuci sda komunjarama,teroristima, Lopovima,ratnim profiterima itd

Kakva prepiska u dzematu Saraj’vo

pa je li ovo normalno? Mogu li bosnje nize pasti poslije prodaje istocne granice za sarajevska predgradja? Mogu, nema tu dna

Guest

Ti nisi metka čuo kako zviždi cijeli rat, a kamoli da si borac bio. Dok su drugi ginuli, ti si pice pravio po Njemačkoj!

AB

Vidis koliki si lazov Konakovicu. Prvo si rekao da se nisi mjesao, a odmah u drugoj recenici govoris da si se umjesao !

Elenorin

Jel' to ovaj njemu napisao: "mrs" - kao argument?

Fuj

Promotivni, obojica! Jadno je na kojem nivou se razgovara u vrhu BiH politike, i na kakve primitivne spodobe smo spali!

Fuj

Primitivci, obojica!

Adem Munafik

Evo malo sabranih djela direktora Hitne Pomoći Adema Zalihića: U Hitnoj Pomoći je opšte rasulo na sve strane, Zalihić je od Ustanove napravio društvo jednog lica. Zaposlio je svog prvog rođaka Irnesa Hrelju uz riječi da je Hrelja "najbolji na svakom konkursu". Zaposlio je Aledina Leku brata svoje desne ruke po zlu Alme Leka Kotlo. Nezakonito joj je povećao koeficijent što je utvrdio i KUIP. Dao joj je i položajni dodatak i to je KUIP utvrdio kao protivzakonito. Stavio je da vodi sjednicu UO i NO i mjesečno za to dobijala 200KM. Uža specijalnost mu je namještanje konkursa, pa je zaposlio i Jasminu Džemidžić Ušanović bivšu svastiku glavnog med. instruktora Sedina Popare. Mujo Subašić medicinski tehničar zaposlio komšiju Aliju Prohu i Mujo još bio u komisiji da utvrdi potkivanje. Također je dao sva ovlaštenja Đuzi Pleh, supruzi ratnog profitera Rizve Pleha, pa tako gospođa Pleh godinama na razne načine izvlači novac iz Zavoda. Nedavno smo saznali da je našeg kolegu rahmetli Enesa Slatinu mobingovao do smrti. KUIP mu je također utvrdio nezakonito povećanje plate svim vozačima, čistačicama i odabranim med. tehničarima i na taj način Ustanova je oštećena za preko 100 000KM. Posebna priča su "usavršavanja" nesposobnog kadra gdje se redovno bacaju pare na razne obuke, koje ni na koji način ne bivaju od koristi jer Hitna Pomoć redovno gubi sporove na sudu gdje također odlaze stotine hiljada KM, isključivo zbog nesposobnosti menadžmenta. Samo po osnovu "slučaja Ešpek", Hitna pomoć je morala platiti preko 150 000KM. Nevjerovatan podatak jeste da Zalihić rasprodaje i donirana sredstva, kao što je slučaj sa automobilima da bi sebi kupio novu škodu koja najviše služi za porodične posjete rodnom Mostaru. Da paradoks bude veći, traži od načelnika mr. Semira Efendića da mu dodijeli hediju i donira vozilo za hemodijalizu, a njegova škoda košta koliko i pomenuto vozilo. Dobre pare je oprao "saradnjom" sa firmom Neimari d.o.o. gdje je nevidljivu rekonstrukciju terase platio 260 000KM. Protiv Hitne se trenutno vode desetine sporova koje je on napravio svojom nesposobnošću, i tu će na odštete otići još više stotina hiljada KM. Izmislio je i radno mesto "referenta za popis sredstava" koje u svakoj uređenoj ustanovi obavlja komisija i cijeli posao završi za tri dana. Time je nagradio svog odanog poltrona Jasmina Lingu koji za svoj nerad dobija 1300KM mjesečno, a nerijetko se izdvoji i pokoja stimulacija kad je aminuje njegova ljubavnica Halisa Suljović. Ne smiju se zaboraviti ni kriminalni ugovori sa firmom koja nabavlja dijelove za automobile pa tako u popravljene i ispravne automobile u Ademovoj hitnoj ima potrebe za dodatnu opravku.

Guest

Guest Smrdljivog skota sto dalje udaljiti od SA. Gospodo Vranic,Konakovic i Forto cuvajte se ove zmije od covjeka kratkog repa.

@@

Dino bio maloljetan do 22 godine.

/ Najnovije