Konaković odgovorio Turković: Zašto je pred izbore svečano presijecala vrpce praznih zgrada?

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pljuvac

Ne stvara se image pljuvajuci po prethodnici nego da vidimo šta ćeš ti uraditi ?

Ha ja

***

@pljuvac

***

Dr Strunjacha

S. Avdić ..."Konaković sa jedinom nesumnjivom diplomom elektro-mehaničara..." Konaković se odlučio na daljnje školovanje tek 2004. godine (nakon okončanja rijetko neuspješne košarkaške karijere) kada je na prestižnom, akademskom slavom ovjenčanom "Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja" završio dvogodišnji studij za sportskog menadžera...

Dr Strunjacha

Gori od nje ne moze biti, sve i da hoce. ka @pljuvac Može, može...

Kalimero

Evo ga, javlja se sa Igmanskog marša. Baš me interesuje kako se on raspravlja sa svojom ženom dokazujući mjesecima i godinama oko nečeg nebitnog.

12V

Joooj naporna čovjeka , svaki dan isto godinama.

Halo

Konjakoviću, ne voli te niko. Kreten si!

Koel

***

Bosanac

Ciji je ovo propali igrac

a hurme, a hurme?!

đe su sadaka hurme?

Ja sam

Dama je pasee...bila je i prije nego je izabraše. Zacuci rukave i pokaži se, nemaš vremena za priču, sada imaš posao! Čekamo djela. O njoj znamo i više nego smo ikada željeli. Gospoja neka šeće i troši..

/ Najnovije