Konaković odgovorio Nurkiću: Bit će tebi žao kad završiš karijeru

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RadijonSarajevo

Konaković je bio direktor. Šta on ima sa košarkom ? Ipak digao je KK Bosnu iz pepela . Postoji li taj klub još ???

BD

Vjerujem Nurkicu . Momak nema nikakav razlog da iznosi neistine , a od Konakovica me nista ne cudi !

Momak

Momak je zvijezda, mi se njim ponosimo. Ovakav jedan politicki istup mu sigurno ne treba. Ocigledno je previdio savjet koji mu je dao Vujovic, ne odaje utisak pismena covjeka.

Sasa

konakovicevi trolovi ovdje laprdaju i dislajkaju normalne ljude koji vide sta on zapravo jeste, lazov i lopovcina

Kk

Mislim da ovi momci koji su izborili prvenstvo trebaju i igrati na istom, a ne da neko od njih ustupa svoje mjesto nurkicu i musi, jer nama treba timska igra a ne nerezonska ispucavanja zvijezda na terenu kao na treningu, to je isto i teletovic radio. Niko nije iznad ekipe i ne smije biti.

/ Najnovije