Konaković: Izetbegović ima pokoju rečenicu viška...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koel

Hojoho fejsbuk lada najbolja za slikanje to jeste a sto se tice posla minus 10 nesposobni po bilo kom pitanju

ghost

Hojoho fejsbuk lada najbolja za slikanje to jeste a sto se tice posla minus 10 nesposobni po bilo kom pitanju ka Koel Komplet SDA ce u zatvor, samo polako.

chim

konverter Zivkovic nece napraviti tzv gradjansku tj islamsku BiH. babo ti je ostavio samo 4 kantona u amanet, a ne cijelu BiH. nece ni ukinuti Republiku Srpsku, ali si na dobrom putu da rasparcas BiH.

CC

Upravo ti Konakovicu svakodnevno izvlacis iz konteksta Izetbegoviceve rijeci i komentirajuci te izvucene lazi pogodujes Dodiku optuzujuci Izetbegovica za nesto sto on nije izgovorio i mislis da dolijevas ulje na vatru . Ljigav si politicar Konakovicu , a takvima se karijera brzo ugasi !

Strikan

Evo sta Izetbegovici rade po gradu: https://www.glassrpske.com/lat/novosti/vijesti_dana/hajricu-na-poklon-izetbegoviceva-islamska-deklaracija/347946 Nece ovo na dobro izaci.

Pajdo

Ko je Konakovicu izdao certifikat da sudi,komentarise i donosi odluke. Veceg demagoga Bosna nije imala.Da je sda radila omo sa olovkama sto je radila crtvorka to bi bila afera stoljeca. Kad neko iz sda pridruzi se cetvorki to je hrabar covjek i postenjacina a kad neko iz cetvorke vidi lose namjere cetvorke pa glasa sa sda to je prodan covjek. Boze spasi nas namjera cetvorke.

Uh

Talibanija, i jedan i drugi! I lopovi , i to, neinteligentni.

/ Najnovije