Konaković o Skaki i Hadžibajriću: Neki su mijenjali telefone

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Demob borac

Mi vec radimo na tome da svaka porodica na sljedecim izborima izidje na izbore da nip-u mogucnost vladavine.vi zauzvrat budite pravda za narod i izvucite ovu bijedu na svijetlo.samo nemojte dozvolit sda monstrumima ulazak u stranku,dobro otvorite oci koga pustate u stranku,pokusat ce se ubacit i napravit raskol.Jajce,D vakuf,Bugojno G,vakuf ce dati sve da se ovi mafijasi skinu s vlasti,ovaj put svi do jednog izlazimo.

nasvasta

Bravo nip otvoreno treba prozivati teške anomalije u Bošnjaćkom društvu,ne minder politike i hapanja.

Demos borac=nasvasta=vb=JEDAN TE ISTI CETNIK...

zato se ne cudite i ne citajte uopce sta idiot pise..jednostavno PRESKOCITE njega i n jegove gnusne podvale..naravno da cetnicima ejdan ovakav jalijas i bandit KONJakovic,kojemu ne bi smjelo dati mogucnost da bude u politici dok mu je zena"novinarka"-sukob interesa kao i u Scepa Brabonjcica,mada je sve na Azru prepisao.Cetnicima ovakvi trebaju-rekao je Dodik davno-da nam IZNUTRA UVALJUJU KAJLU i dok s emi glodjemo i nasjedamo na KONJakoviceve mahalske price, idiot koji najvise zavadja Bosnjake do te mjere da je moguc bratoubilacki rat(a li onda ce ON prvi da skikne sa komplet familijom do devet koljena!)-takvi su ODLICNI cetaljima...

nasvasta

Botovi ni sami nevjeruju u ono zbog ćega moraju biti kontra haha koji magarci.

???

Čemu toliko dislajkova na komentar/mišljenje @vb?!????? Ko god da je pisao ,sve stoji ! Ljudi ovdje samo hoće normalan život! Medjutim,na žalost,problem je u tome što su mnogi pronašli bolji život,na račun onih što samo žele normalan život! I ko ima imalo obraza i mozga,kako vidimo,..donji je!

/ Najnovije