Konaković o prelijetanju američkih bombardera iznad BiH: "Ne galamimo, ne udaramo po prstima"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tito i Dino

Drzi se ti pranja para i dok god nam sluzis da tuzbe krijes u trezoru drzacemo te na vlasti i finansirati.

Geki

Ne se.. *****e ti,veze nemate

Suljo

Tako je. Pokazali smo snagu naše havijacije bez puno priće

Jah

Ma ko tebe šta pita jadan ne bio ?? Cccc

Jerehe

Većeg supljatora ova država nije imala

Samir

Lijepe riječi su ukras!

Lol

"..... i ne lovimo jeftine političke poene." :D Upravo si pokušao uloviti jeftine političke poene. Rijetko antipatičan lik!

Spetakl

Jaki ste vi lideri.. Javljate se samo kad neko moćniji uradi nesto ono vauuu. Fataju se za najtanju slamku i tako pravdaju svoju nesposobnost praveći od nicega spektakl. Kruže avioni.. ja i to naka bitna poruka.. Kao da onaj buzdovan o tome nije upoznat. Da hoće davno bi ga ukinuli.. Sve ovo je ništa drugo nego predstave za međede koji vjeruju u prijateljstvo sa Mašom!

XXLPuss

Ovaj je udaren u glavu, veze nema šta se dešava.

Sale

Lijepe riječi su ukras!

Koel

Vi ste nesposobni za bilo sta dodik vas pisa svakodnevno bljakkk izdajice svoga naroda pljucccc

Guest

Dino Konakovic je***koji je spreman prodati majku svoju da bi njegovoj kilavoj glavuši bilo dobro. Kad se zakuha on i Bakir će zajedno u trezor, ovaj put trezor centralnog zatvora jer tamo idu izdajice, kriminalci i kukavice koji prstima kradu a ne udaraju po njima

.:.

Koji jad od čovjeka moraš biti da neki događaj sa kojim objektivno imaš veze koliko i sa spuštanjem Rovera na Mars, pripišeš kao svoju pobjedu. Puuuu jbte onaj ko te doveo... Kozadra, Zukić itd

Iva

O čemu ova prodana duša i pokvarenjak priča?

/ Najnovije