Konaković o potezu Kulanića: Naše je da podijelimo i da istinu promovišemo i branimo

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras!

To je ISTINA

Ajooj

Cekam cijeli dan da nesto objavite od naseg ministra. Ma da, nedelja neradni dan.

***

***

***

***

Fakti

***

Terik

Budala od dva metra nije dorasla poslu koji radi.

Tln

Kulanicu, zaboravio si napisati da je Alija mimo ustava zemlje u kojoj je do tada zivio preglasavajuci jedan od 3 konstituivna naroda odlucio da se otcjepi od Jugoslavije. Zaboravio si napisati da su hriscani zivjeli vjekovima na podrucije BiH prije nego sto su se pojavili BiH muslimani. I kako onda mogu Srbi biti agresori? Da ne idemo u tehnicke detalje kako ste nastali. Zaboravio si napisati da Alija lazirao Srebernicu, Markale i red za hljeb kako bi sto prije pocelo bombardovanje Srba. Alija se Hakiji Meholjiću podvalio da mu je Klinton reko da treba žrtvovati 5000 osoba. Pronadji tekst na internetu - DVA PUTA POBILI SVOJE DA BI NATO KAZNIO SRBE i prestanite da zivite u lazima. Zaboravio si napisati da je gradjanski rat u BiH poceo tako sto je loklani kriminalac Celo ubio srpskog svata ispred crkve u Sarajevu. Zaboravio si napisati kako su lokalni krimnacli tipa Cele, Cace i Juke imali privatne logore u gradu gdje su silovali srpkinje i ubili monge Srbe. Mogao bih ovako da nastavim da pisem cijeli dan, ali nema svrhe jer je vi zivite u lazima zadnjih 30g, i tako ce ostati zauvijek. Raspad ove trulezi od BiH je jedino rijesenje. ka Fakti Ali stvarno ti nisi normalan.Da li si pijan ili na drogama neka utvrde nadlezni.

Epo

Covicev mali od zadatka

ŠemsoB

Milorad zna istinu ali laže, to mu je nacionalni zadatak da svoje dale drži na kratkoj špagi. Fašistički etnici samo lažu, misle da će im proći ali neće.

***

***

Ti si KRETEN

Ali stvarno ti nisi normalan.Da li si pijan ili na drogama neka utvrde nadlezni. ka Tln

Bravo za ISTINU

***

/ Najnovije