Konaković o Izetbegoviću u vezi revizije presude protiv Srbije: 'Šokirao je sve'

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

SOS

Nista ti bolji nisi ako nisi samo gori eto ti patriota, kad si toliki domoljub sto se nisi borio ovdje 92-95, nego si igrao kosarku po evropi, a i sada sto se ne odreknes naknada i pausala, vec tu sjedis i laprdas za 6000 km, sram te bilo.

Zvecka

I ti si konakovicu *** od covjeka,neki dan u " ptvorenom" onaj fasists i punac ratnog zlocinca ljubic te vrijedja,a ti umjesto da se ustanes i napustis emisiju balegas i obranaski se postavio.Jednostavno si se trebao dici i kazati pred cijelom javnoscu da nemozes sjediti medju toliko fasista i napustiti studio.

I sad se vi kao ćudite! I babo mu je lagao da rata nece biti i da mirno spavamo! Pa nije valjda na funkciji Predsjednika drzave da nije znao!?

.

nasvasta

Lijepe riječi su ukras!

Salih

Sta si sokiran kada ste svi znali ms političar i da niste znali vidi se koliko se brinete o svome stadu gradzanima Vasa je briga kako CETE klepiti sto vise para i glasati za koga BOZE mili

Porfiricus Geneticus

Ovi uhljupi se sad međusobno napadaju (sve za izborni glas) a šutili su prije 4- 5 godina kao zaliveni a kad je sva ta predstava bila aktualna. Nesposobnost, nadmenost, KOSovost, politički dogovori!! A to su patriote van take!!

RealMadrid

Gospodine hmm. Konakoviću pa vi ste bili u SDA pa što ne navedete imena tih medija koje spominjete. Koliko vidim u svim medijima su ubačeni ,,elementi" koji lagano proturaju antibošnjačku politiku ,podmuklo i hinjski, a možda ima jedan ili dva portala koji i nisu neki Faktori SDA. Sada se pokazuju svi oni spavači koji su se naglo probudili od onih što su ih vrbovali. Previše je izdajnika za jedan ovako mali narod.

Struca

Pa dokle vise Konakovicu

Ha

Komunalna stranka, najbolji opis.

Cijim novcem je placeno Nevenki da napravi pometnju pred izbore? Ovaj Konakovic toliko petlja da mu vise nista ne vjerujem. Sjecate se price o vuku i cobaninu, e on je taj coban.

Kifla

Ja danas ispod mosta kad Konakovic jede kiflu. Sad mi je jasno.

123

Poceo difovac iz SDA koji se sada drugacije zove predizbornu, bilo bi smijesno da nije zalosno.

Azazel

Pozatvarat bagru, stado lopova I sitnosopstvenika....pijavica I suftova, svi ispravni I u funkciji, iz prve ruke

Hasan

Zna ova Tromp i za koga radi Komsic. Zna i ko stoji iza bimgo price. Zna ona mnogo toga, zato bolje da sute.

Ljiljan

Nakon izbora naći stručni Tim iz engleske I koliko god da košta treba ponoviti tužbu!

@fasisticki debilu

Ti ces mene nazivati fasistom ciji su se preci borili protiv tvojih fasista u ustasama, domobranima i ss handzar diviziji. Sto su vam u sarajlabadu fasisticka imena ulica i skola, je li lazni antifasisto? Pozdravi mustafu busuladzica i skaku koji se bori protiv antifasista, vi koji ste izbacili sva imena srpskih antifasista iz sarajeva samo zato sto su srbi.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras !

/ Najnovije