Konaković o Izetbegoviću: Oktobar će biti pravi lijek za njegove ambicije i sunovrat

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smrad

Dzafera Kulenovica nadaleko se cuje.

Dea

E Dinokio, prresipaš iz šupljeg u prazno Šampion si uhl****.

Kolut naprijed

A samo da ga je ezdea stavila u prvi tim... Da izađe na teren među prvih jedanes'. Danas bi se naš Dino opet slik'o ispod Alijine slike... Ali 'vako, jbga, postade Dinče svjetlozeleni borac protiv zelene boje...

Glasovat cu za Bakira.

Njega muslimani ne vole, pa cu ja zato. Naravno, jest da ga ne vole, ali ako nemusliman ista kaze protiv njega, odmah dobije ¨¨A sto to tebi smeta??¨¨ Pa sam mislio eto da mu podarim moj glas. Sta mislite, muslimani, je li to u redu?

Haha

Lijepe riječi su ukras!

Bakir

Njega muslimani ne vole, pa cu ja zato. Naravno, jest da ga ne vole, ali ako nemusliman ista kaze protiv njega, odmah dobije ¨¨A sto to tebi smeta??¨¨ Pa sam mislio eto da mu podarim moj glas. Sta mislite, muslimani, je li to u redu? ka Glasovat cu za Bakira. Hvala care :) Može!!!

Roki

Lijepe riječi su ukras!

Ask

Ja mislim da bi i Alija napustio ovu SDA. Pa ko će glasati za gole kriminalce.

Prcomir

Nagradno pitanje glasi: Recite nam najmanje jedno ime člana NiP-a, koji nije bio član SDA. Prva nagrada je Foooodilov the vaucher za ***

Ne

Jasno da je vrijeme da se vlast mijenja, ali Konakovic???

Copy

Dino neobrazovan i ne kreativan. Vlast treba mijenjati, ali sve manje vjerujem ovom covjeku. Toliko zeljan vlasti da je spreman da kopira politike i narative cak i onih koje treba prezirat, lazi, petljanja, s ciljem da vise niko nikom ne vjeruje. Ovakvih se ljudi treba bojati .

/ Najnovije