Konaković o imenovanju novih rukovodstava sigurnosnih agencija: "Vratili smo balans u brojevima"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

istina

***

Lijepe riječi su ukras

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

***

***

***

***

Dijasporac

Izbalansirali ,ste vi fotelje,ali oni prije vas ocuvase kakvu takvu BiH a vi ?

Koel

***

Ja

I nema veze sto je Dino DIF zavrsio kao sto mu ovdje neki spocitavaju. On ima RAZUM! Ima dovoljno pameti, zivotne prije svega, vidi se vec iz prvih poteza i ja sam zadovoljan sto stvari krecu naprijed. Ima toga jos neizmjernoo za uradit, ali ono najvaznije: dobra volja je tu! O Nerminu nemam sta ni rijeci trosit, pravi covjek. ka Meni se cini da su Nermin i Dino pravi! Ako moze da smo jedan primjer navedes nekog Konakovicevog uspjeha, ali da je vidljiv, da se moze okom vidjeti i opipljiv, da se moze opipati. Eto bio je premijer KS, pa navedi samo jedan.

Oni prije njih ocuvase PROPAST.

Izbalansirali ,ste vi fotelje,ali oni prije vas ocuvase kakvu takvu BiH a vi ? ka Dijasporac

Ako moze, ti meni Kuukirov uspjeh?

Ako moze da smo jedan primjer navedes nekog Konakovicevog uspjeha, ali da je vidljiv, da se moze okom vidjeti i opipljiv, da se moze opipati. Eto bio je premijer KS, pa navedi samo jedan. ka Ja

/ Najnovije