Konaković: Ni u najgorem scenariju ne bi koalirali sa strankom ratnog zločinca

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

kukac

Ja ba nece stranka ali hoce pojedinci iz stranke..

Kerovođa

U bošnjačkoj politici nema pravila jer nema ni stava.Formirali pedeset nekakvih stranki i niko ne može ni sa kim ili svako sa svakim, ljevičari sa desničarima, desničari sa ljevicom, unitaristi sa separatistima , ljevičari sa radikalima itd...Osim toga još ima pedesetak nezavisnih preletača. Tu nema politike samo lični interesi. Zadnja koska je bila stari ,,aprilski paket'' i uvijek ima nešto novo. Postoje li intelektualci u ovoj zemlji koji misle i na stanovništvo ???

THOR

U bošnjačkoj politici nema pravila jer nema ni stava.Formirali pedeset nekakvih stranki i niko ne može ni sa kim ili svako sa svakim, ljevičari sa desničarima, desničari sa ljevicom, unitaristi sa separatistima , ljevičari sa radikalima itd...Osim toga još ima pedesetak nezavisnih preletača. Tu nema politike samo lični interesi. Zadnja koska je bila stari ,,aprilski paket'' i uvijek ima nešto novo. Postoje li intelektualci u ovoj zemlji koji misle i na stanovništvo ??? ka Kerovođa Ne postoje vise intelektualci. Silni, mocni, mozgovi, su po inostranstvu ili pomrli. Ja juce napisah da ova drzava nikad nece stati na 'zelenu granu' dok je vode sirovine i prostacine bez ikakvog pedigrea, slabog intelekta i nikakve kulture i obrazovanja. Npr. ono cudo od humanoida, Memic. Po svemu bi mogao prodavati kospice pred stadionom. Rece jednom nobelovac i ambasador Gospodin Ivo Andric: Nije nama problem odliv mozgova, nego ostanak idiota.

/ Najnovije