Konaković: 'Neusvajanje budžeta ili privremenog finansiranja znači blokada života u FBiH'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slozna bracs

Eto nemate Sda vise od godinu,vama ce biti cijeli mandat kriva prosla vlast a vecina licnosti iz nove vlasti su bile u prosloj vlasti samo nema scepe,kako nemozete usvojiti budzet ako ste vecina...jadnici.

Avdo

Zatvaj sve, **** ji ga

Tito i Dino

Znaci da je tebi svejedno jer se pranje narko para isplatilo i postavili su te da im obezbijedis miran protok a kao politicar si komican.

Iva

zna li ovaj polupismeni komad medjeda sklopiti pametnu recenicu??:):)

adi

Eto nemate Sda vise od godinu,vama ce biti cijeli mandat kriva prosla vlast a vecina licnosti iz nove vlasti su bile u prosloj vlasti samo nema scepe,kako nemozete usvojiti budzet ako ste vecina...jadnici. ka Slozna bracs koliko je zka nanijela sda trebat ce 20g da se ispravi, prema tome ne seri

Sule

Pozdravio te Tito

ovi tvoji dileri

koliko je zka nanijela sda trebat ce 20g da se ispravi, prema tome ne seri ka adi Su vec nanijeli vise zla za dva mjeseca nego sto je sda za 20 godina.

Guest

jel opet SDA kriva,nametnuti,traži pomoć Chmita nek i budžet donese jer ste vi očito nesposobni

nasvasta

To nesmije biti alibi za vokoju ni za izdaju inače gasi stranku kasnije je dati ostavku nego uraditi izdaju.

***

***

/ Najnovije