Konaković: "Ne dirajte našu djecu, naše su reakcije još uvijek odmjerene"

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Porfiricus Geneticus

Konakoviću sve odlično rečeno, podržavam stav!!

MrziteljPDA

Ovo otvara mjesto za manipulacije! Idemo prebrojati sve žrtve! Prvo grada Sarajeva a onda i ostalih gradova. Zna se tačan broj i mislim da za to ne bi trebalo više od mjesec dana. Utvrditi metodologiju i formirati komisiju. Ovo je odličan trenutak za to. Isto tako temeljito krenuti u lov na ratne zločince!

Mostar

Obrana lazi umjesto pitanja tko je i zasto plasirao laz?

Komentar

Svaka granata koju su srbcurde bacili je bio pokušaj ubistva. U Sarajevu je ubijeno 10.000 djece. Nikad ne zaboraviti, nikad nevratiti!

Treba spisak

Niko ne dira djecu, samo traži broj. Bar okvirno. Postoje knjige umrlih. Za 30 godina imena ubijene djeca su se mogla popisati. I nema šta tu da bude bolno dati imena. To moramo, baš zbog te djece. Sve drugo otvara zloupotrebu i manipulaciju i milion novih pitanja, a to je bolno. Spisak, okviran mora postojati. I može biti odstupanja u nekoliko desetina, ali ne može biti razlika u stotinama.

Casper70

Odlican komentar mada ne ocekivan ovako direktno i tacno da komentarise

Duduk

Sama pomisao da se broje poginula djeca užas evo opet sam se naježio od užasa. Gnjaviti roditelje u njihovoj boli...

/ Najnovije