Konaković: Nastavljamo s poslom u Kantonu Sarajevo, neka SDA bljuje vatru

/ Komentari (25)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pepo

Lud,ludi,najludi

Role

Tako je, puna podrška, SDA *** treba u poslati u istoriju.

Dea

Kolut napred, koliut nazad fakultet.

071

Zastanimo samo na trenutak i razmislimo malo! Ko je ustvari ovaj smetljar? Zamislimo samo đubre koje proizvede zlikovačka mašinerija primitivaca i lažova SDA i onda ih ispljune?!? Da bih bio jasan do kraja, mrzim SDA iz dna duše i mislim da su najveće zlo koje je zadesilo BiH u proteklih 200 godina. ALI KO je ovaj frajer, halo??!! Doslovno NIKO i to NIKO koje se klinči sa NIČIM, slijepi i glupi narod to gleda i toleriše, kao i sve drugo. Skrama i talog koje je zlikovačka sekta SDA odhranila, odgojila, odškolovala kao i raznorazne Čampare, Zvizdiće i ostala još veća smeća. Normalno, kad je vidio da za njega nema tamo ONO čemu se nadao, osnovao kao svoju stranku! Okupio degenerike oko sebe koji su slični njemu. Direktno finansiran prodajom visokotarifnih droga o čemu sve zna cijelo Sarajevo, mladoženja iz sponzorstva koji ciljano traži cure čiji su starci pri parama, trenutno je s drugom, šatrolog koji je naučio 30 izraza i samo ih randomizira a u životu knjige u šake uzeo nije, imalac kupljene diplome tjelesnog odgoja a prezentira je kao da je doktorat iz kvantne fizike, dečko velikih ambicija i opasnih namjera a nikakvog karaktera niti znanja. Bezočni lažov o navodnom angažmanu u ratu i košarkaš s više ličnih grešaka nego pogodaka! Ima još metar toga! Narode glupi, za KOGA GLASATE!?!???

Igman45

Ukoliko uistinu želite da saznate ko i šta je bio Sejdo Bajramović, lako je naći članke na internetu i pomalo odvaditi ako je intenzitet srbofilije prejak, mada nije daleko od istine. Htjedoh reći da bi, umjesto Komšiću znatno bolje taj epitet kao nadimak pristajao ovom šalabajzeru, uz malu primjesu lika i djela Dritana Abazovića. Pohlepni petparačko lažovski klošar koji bi majku prodao za koju godinicu vlasti i ugode koju ista pruža. Glupi mi jesmo, ali toliko da ovom kreteneriku vjerujemo baš i ne. Živi bili pa vidjeli, neće dugo vremena proći kad će ovaj neradnički Facebook debil pokazati svoje pravo lice.

Hehehe

Glup gluplji dj-U-l Dino

komentar

Suska se suska Dino, daces biti Dirtan... jel istina Elmedine?

I1

Sve bi čovjek mogao izignorisati ili jednostavno preskočiti kad se priča o političarima, naravno ako ovi kod nas to uopšte jesu, mada nisu ni blizu političara, prije su neki halapljivi bezočni i beskrupulozni besposličari koji su iskoristili sadašnje bezumno i pogano vrijeme da vide svoju šansu za bogaćenjem i sjedenjem u foteljama i manipluiisanjem ljudima koji jedva da sastave kraj s krajem....dakle i to i sve drugo bi insan samo prekoračio, ali kad ovaj smećar izjavi da je bio 'maloljetni borac Armije BiH' to baš duboko uvrijedi svakog ko je ikada nosio pušku. Prvo, frajer nije ni puške, ni rata, ni straha vidio niti čuo za njega. Svaki momak koji je u Sarajevu tada bio, a nije nas bilo puno s oružjem i na linijama to apsolutno dobro zna! Lažovi poput njega se TAKO LAKO pozovu na taj šatro patriotizam da nije zdravo! Jedino što bih volio je da se ovakvi i slični njemu, kakvih je dosta na našoj strani radikalno i drakonski kazne za te laži i obmane jadnika koji vjeruju njemu i njegovima. Zatvorom i oduzimanjem nelegalno stečene imovine! Za svaki život koji je izgubljen u Sarajevu i svakog invalida koji je to postao u tom nesretnom ratu, a ON i OVAKVI se kite njihovom mukom i bijedom. FUJ!

VI1

SVE BI ČOVJEK MOGAO IZIGNORISATI ILI JEDNOSTAVNO PRESKOČITI KAD SE PRIČA O POLITIČARIMA, NARAVNO AKO OVI KOD NAS TO UOPŠTE JESU, MADA NISU NI BLIZU POLITIČARA, PRIJE SU NEKI HALAPLJIVI BEZOČNI I BESKRUPULOZNI BESPOSLIČARI KOJI SU ISKORISTILI SADAŠNJE BEZUMNO I POGANO VRIJEME DA VIDE SVOJU ŠANSU ZA BOGAĆENJEM I SJEDENJEM U FOTELJAMA I MANIPLUIISANJEM LJUDIMA KOJI JEDVA DA SASTAVE KRAJ S KRAJEM....DAKLE I TO I SVE DRUGO BI INSAN SAMO PREKORAČIO, ALI KAD OVAJ SMEĆAR IZJAVI DA JE BIO *MALOLJETNI BORAC ARMIJE BIH* TO BAŠ DUBOKO UVRIJEDI SVAKOG KO JE IKADA NOSIO PUŠKU. PRVO, FRAJER NIJE NI PUŠKE, NI RATA, NI STRAHA VIDIO NITI ČUO ZA NJEGA. SVAKI MOMAK KOJI JE U SARAJEVU TADA BIO, A NIJE NAS BILO PUNO S ORUŽJEM I NA LINIJAMA TO APSOLUTNO DOBRO ZNA! LAŽOVI POPUT NJEGA SE TAKO LAKO POZOVU NA TAJ ŠATRO PATRIOTIZAM DA NIJE ZDRAVO! JEDINO ŠTO BIH VOLIO JE DA SE OVAKVI I SLIČNI NJEMU, KAKVIH JE DOSTA NA NAŠOJ STRANI RADIKALNO I DRAKONSKI KAZNE ZA TE LAŽI I OBMANE JADNIKA KOJI VJERUJU NJEMU I NJEGOVIMA. ZATVOROM I ODUZIMANJEM NELEGALNO STEČENE IMOVINE! ZA SVAKI ŽIVOT KOJI JE IZGUBLJEN U SARAJEVU I SVAKOG INVALIDA KOJI JE TO POSTAO U TOM NESRETNOM RATU, A ON I OVAKVI SE KITE NJIHOVOM MUKOM I BIJEDOM. FUJ!

Klošo

A šta li je on objaaaaaaavio? Šta li je on poruuuučio? Na Feeejjjsbuku objaaaaavio...A šta Dalija misli o majčinstvu? A o Long Covidu? A da li je Kiana Aja kakila? Piškila? A ko li ga je lajkao? A je li dezavuisan? Jel derogiran? E jooooj....... Jednom SDA smetlje – Vazda SDA smetlje! Kakva je razlika uopšte?

Joj

Bogami frajer postaje pravo naporan sa SDA. Ko li mu amislja ova poredenja? Bas je inspirisan 😁

Juka

****s hdz sta je sa kiflama

***

U ZATVORE IH OMA!!!

Haha

***

Uhljup

Ukoliko uistinu želite da saznate ko i šta je bio Sejdo Bajramović, lako je naći članke na internetu i pomalo odvaditi ako je intenzitet srbofilije prejak, mada nije daleko od istine. Htjedoh reći da bi, umjesto Komšiću znatno bolje taj epitet kao nadimak pristajao ovom šalabajzeru, uz malu primjesu lika i djela Dritana Abazovića. Pohlepni petparačko lažovski klošar koji bi majku prodao za koju godinicu vlasti i ugode koju ista pruža. Glupi mi jesmo, ali toliko da ovom kreteneriku vjerujemo baš i ne. Živi bili pa vidjeli, neće dugo vremena proći kad će ovaj neradnički Facebook debil pokazati svoje pravo lice. ka Igman45 Samo reci na koji liniji si ti branio Bosnu?

japanskabuba

***

za Uhljupa

***

Igman45

Samo reci na koji liniji si ti branio Bosnu? ka Uhljup . U svakom slučaju na onim mjestima gdje bi se ti uneredio u gaće milion puta da slučajno nisi bio mali ili bio negdje na IKM-u u Beču ili Maleziji, podrumašu ******i!

R BiH

Druze nastavnice fizickog vaspitanja Iza te partije stoji dio naroda sta cemo sa njima ? Poslat ih u tvoju Rogaticu ili !?

Skenderija

. U svakom slučaju na onim mjestima gdje bi se ti uneredio u gaće milion puta da slučajno nisi bio mali ili bio negdje na IKM-u u Beču ili Maleziji, podrumašu ******i! ka Igman45 Prijateljski savjet ne koristi teske rijeci ako ne zna ss kim komuniciras, jer nisu u pravu. Ja sam sa Skenderije, a pokrivanje je bilo Jevrejsko groblje i Soukbunar. Ranjen na Soukbunaru. Ja nisam od tih uhljupa i lihvara koji su zbrisali vani oko Nove godine (1992) prije pocetka rata. Za Bosnu koja je bila prije rata sam se borio i boricu se i dalje, a za stranku SDA i slicnu bratiju nikad. Za njih nemam ni jedne lijepe rijeci vec 30 godina. Postene patriote su izigrane na svim poljima a najvise od clanova SDA stranke.

Ptice lete i padaju

Kad nekoj osobi das malo vlasti i moc, za vrlo kratko vrijeme ce se pokazati pravi karakter te osobe. Moc i vlast cine cuda. Primjer je gore navedena osoba koja visoko leti a ne zna da moze i prenisko da sleti.

Trg Heroja

Prijateljski savjet ne koristi teske rijeci ako ne zna ss kim komuniciras, jer nisu u pravu. Ja sam sa Skenderije, a pokrivanje je bilo Jevrejsko groblje i Soukbunar. Ranjen na Soukbunaru. Ja nisam od tih uhljupa i lihvara koji su zbrisali vani oko Nove godine (1992) prije pocetka rata. Za Bosnu koja je bila prije rata sam se borio i boricu se i dalje, a za stranku SDA i slicnu bratiju nikad. Za njih nemam ni jedne lijepe rijeci vec 30 godina. Postene patriote su izigrane na svim poljima a najvise od clanova SDA stranke. ka Skenderija . Valja, 10bbr, svakako imamo iste stavove. Poštujem, sve ok.

Koel

***

Xy

U svakom žitu ima kukolja ali SDA nikada nije izdala državu

Alaga

Ukoliko uistinu želite da saznate ko i šta je bio Sejdo Bajramović, lako je naći članke na internetu i pomalo odvaditi ako je intenzitet srbofilije prejak, mada nije daleko od istine. Htjedoh reći da bi, umjesto Komšiću znatno bolje taj epitet kao nadimak pristajao ovom šalabajzeru, uz malu primjesu lika i djela Dritana Abazovića. Pohlepni petparačko lažovski klošar koji bi majku prodao za koju godinicu vlasti i ugode koju ista pruža. Glupi mi jesmo, ali toliko da ovom kreteneriku vjerujemo baš i ne. Živi bili pa vidjeli, neće dugo vremena proći kad će ovaj neradnički Facebook debil pokazati svoje pravo lice. ka Igman45 SVAKA TI CAST NA KOMENTARU!Isto mislimo i ja sam UVJEREN da je njemu emdjunarodna zajednica,kao i Becirovicu pomogla u ostvarivanju ovoga cilja jer su neki dobijali po 200 maraka za glasanje koje su MORALI da uslikaju.I meni su licno nudili!!

/ Najnovije