Konaković nastavio prepucavanje s Dodikom: "Sinoć galamdžija, danas šaljivdžija..."

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Veriga

Naivan si Konakovicu. Nije to Miloradov spijun, vec BIA agenti kontrolisano snimaju i prate sve razgovore u EU. Zato Vucic zna kad mu prijeti a kad ne prijeti EU. U skladu sa tim se ponasa, sjedi na 3 stolice. Moze mu se.

Dosta

Dosta vise o dodiku, bavite se svojim dvoristem.

Xyz

E cuj mrce...SIKTER kloc srednjoskolac...SIKTER

Je li to dodik

Prihvatio prijedlog da se ko malo napadate, ne bi li ti porastao rejting. Slaba ti fajda, na dnu si, dino.

Tatar

**** li te on a ti njega.Prestani srati zajedno sa njim i konačno pocnii raditi svoj posao

unistavac kk bosne i kartelas prica o stetocinama

Pa nema vece stetocine od tebe koji si propali kosarkas i uspio si unistiti kk bosna, a dodik napravio kk igokea koji je najjaci u drzavi. Cisto da se zna ko unisti sve sto dotakne a ko ima zlatne ruke, dino stetocino iz narko kartela dino i tito.

/ Najnovije