Konaković: Naša stranka je trebala utjecati na B. Ćavar, moralo se birati manje zlo

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Zar ni jedan bošnjački političar ne skriva nezadovoljstvo što je izabran Hrvat?

Adzija

Bas si pun pameti ko samar svile klosarkasu, huljo, nitkove i propalico.

Trampo

Zar ni jedan bošnjački političar ne skriva nezadovoljstvo što je izabran Hrvat? ka Gost Nije ovdje stvar u Hrvatu nego o promjenama koje su se trebale desiti nakon toliko godina vladavine jedne stranke. Promjene su željeli i BH blok i koalicija za Mostar a najviše građani. Na osnovu tih temelja je četvorka dobila vlast u kantonu Sarajevo. Zaključak nakon ovih izbora je da Naša stranka želi građansko samo na račun Bošnjaka. . U dijelovima gdje su Hrvati i Srbi u večini nigdje ih nema.

dP

Dokle više kmečanje ? Završite ratove u svojim glavama ako želite sebi dobro i drugima.

JA1

E pa Konakovicu, Nasa stranka ne kalkulise kao SDA a ni kao NiP , zato i jesu iskrena demokratska stranka koja zeli gradjansku BiH ali na korektnim osnovama. SVAKA CAST NASOJ STRANCI NA PRINCIPIJELNOSTI, NEMA SAVEZA SA NACIONALISTICKIM KRIMINALCIMA

CC

I ti Konakovicu snosis dio odgovornosti za ovu izdaju . I ti si Konakovicu husko BH blok da ne glasa za dr. Guzina . I ti si Konakovicu pisao neka pisamca po fejsbuku velicajuci ludu Irmu . I ti si Konakovicu izdao Mostar .

Gost

29 izjava i clanaka od sinoc, hocete li prestati vise. Kordicev izbor sinoc je spasio BiH shvatite. Nakon Komsica, izjasnjavanja Zulfikara i slicnih kao Hrvati da bi uzeli mjesta u domovima naroda sada bi se u vecinski hrvatskom gradu ljudima uskratilo pravo na izbor. To bi bila kap koja bi prelila casu odnosa Hrvata i Bosnjaka. Pomirenje kao proces nije uspjelo i Bosnjaci su efektivno u zavadi i sa Hrvatima i Srbima koja je jednaka onoj iz rata. Probosansko kao termin mora nestati jer je jednak jugoslovenstvu, prazna prica iza koje se krije ideja da je jedan narod glavni a ostali su sluge. Shvatite da je BiH tronozac i ne moze stajati na jednoj nozi. Nije HDZ niti druge hrvatske stranke zlo vec izbor Hrvata i po Ustavu i mirovnom sporazumu ne mozes cijeli narod iskljuciti jer ti se ne svidja sta taj narod zeli.

Sda seka

Zato i glasam za NS , svaka čast . bakir je sarajevu i cijeloj BiH ubio 25 godina života .

Roki

Oni su sinoc glasali za apartheid, za dvije skole, za Dretelj, za UZP, za HDZ, za treci, za Hrvatsku.

Za Gost

Zasto bismo se radovali HDZ-ovom gradonacelniku ? HDZ je na vlasti u Mostaru zadnjih 30 godina i sve su unistili i pokrali . Gori su od termita !

robot

Zar ni jedan bošnjački političar ne skriva nezadovoljstvo što je izabran Hrvat? ka Gost Treba krenuti od svoje avlije ... Nije ovdje stvar u Hrvatu nego o promjenama koje su se trebale desiti nakon toliko godina vladavine jedne stranke. Promjene su željeli i BH blok i koalicija za Mostar a najviše građani. Na osnovu tih temelja je četvorka dobila vlast u kantonu Sarajevo. Zaključak nakon ovih izbora je da Naša stranka želi građansko samo na račun Bošnjaka. . U dijelovima gdje su Hrvati i Srbi u večini nigdje ih nema. ka Trampo<<

Gost

Volim i cijenim ljude kao sto je BosnjakAntiFGR jer je iskren i otvoren. Tako je, apsolutno se slazem sa tobom. To probosansko kao zajednistvo svih naroda u BiH ne postoji, to je ogromna laz. Srbi i Hrvati na jednoj strani a Bosnjaci na drugoj. To sto ima nesto malo pripadnika tih naroda koji nisu na strani svog naroda je zanemarivo. Mi smo podjeljeno drustvo i do istinskog pomirenja nece nikada doci. Ova podjela Hrvati i Srbi na jednoj a Bosnjaci na drugoj strani samo ce se jos vise produbljivati i Mostar je to pokazao. Bosnjaci vi slobodno glasajte samo za ljude iz svoga naroda, drzite se onoga u sta vjerujete i furajte svoj film. Od zajednicke BiH svih naroda nema nista, mi cemo funkcionisati zajedno samo onoliko koliko se mora i vrijeme je da se prestane sa nekom laznom pricom BiH za sve narode itd. Nakon Mostara sve su iluzije mrtve.

Smijesno

Jedan komentator nesto prica, mrznju siri naravno, pa onda se prijavi pod drugim imenom, pa sam sebe hvali. Pa hebote, kako se umivas ispred ogledala, ili je obraz pokriven. Fuj

NiP

Dino cijelo vrijeme si uticao da neglasaju za koaliciju sad prdis bezveze,jedino vece zlo od hdz-a je kojoviceva sriska stranka i ti licno.

/ Najnovije