Konaković na konferenciji u New Delhiju: Pristupanje Bosne i Hercegovine EU je naš prioritet

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Prazne floskule se izgovaraju....

Gujca je vidla puta.... U glavi se misli da ce ipak na neki volsebni nacin preveslat Covketa koji je triput iteligentniji..... to je nivo naseg Dinage!

Semran

Bojim se da su tvoj prioritet Vojkovići vape za tobom

Guest

Vi g Konakovic treba da idete što dalje od Bosne i pustite hrabrim i pametnim da se bore za ovu državu jer Vi očito niste ni hrabri ni pametni.

Dragi Dino, poslije Tita, TITO!

Ti nam, dragi filozofe, samo pazi da sa Titovog puta ne skreneš, gluho bilo!!

Kakne

Konakovicu , jesi li pito milorada dodika o eu i nato integracijama ? BiH nazalost nikad nece tamo uci i prije ce je srbija,rusija i madjarska okupirat.

666

Eto što ti je završiti dobru školu... Ma nema, kažem ja.. Škola je Tito. Makar i fizičko/tjelesno... Od Gazija do New Delhia. I meni je uvijek želja bila da vidim te Indijance... Šta kažeš... Ne žive tamo Indijanci... Pa gdje žive??? Eisssss... Znači džaba ja zapuco do Delija??? Jbga, ništa onda, svratiću do Dubaia- da ne kaže ova pogan da sam džaba voliko hodo.

Iva

Zašto ovaj medjed ne ide kuci? On nikada nije ništa pametno izjavio

/ Najnovije