Konaković komentirao potez košarkaša Zvezde u Litvaniji: "Neljudski i nesportski"

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

To su srbi nisu ljudi iz Smrdije pogane

Guest

To Konakoviću. Drži se košarke i koluta naprijed - nazad. Drži se onog što poznaješ koliko-toliko.

@Ljiljan

Meni je to dobro jer ne treba mješati politika i sport.

@Brato

Evo i dijasporaca malo da šire mržnju i vređaju za vrijeme Ramazana. A kad je bio rat otišli su u dijasporu i rekli zbogom žohari

Aida Bukva

Bosna Royal. Pametnom je ovo dovoljno.

Bosanac

Koliko srbendi cita Oslobodzenje Bosanske novine i laju komentarima

BBB

Trojka i ne radi ništa drugo osim što pare iz budžeta koristi za svoju ličnu promociju. Zašto niste upitali nekog drugog da , da svoju izjavu. Zašto baš Konaković uvijek daje izjave o trivijalnim stvarima ?

Sale

Nije Smrdija, već je Srbija, gospodo Bohšnjaci. I neka su stali uz Ruse. I nije rat, već vojna intervencija. I mi smo stradali od Nato bombardovanja, nikome nije bilo žao, niti je ko zaustavljao. Licemerje

Konjakovicu

U pravu si dinokio, ti koji si zajedno sa sda unistio kk bosnu, treba sve srpsko i rusko izbaciti sa zapada, kao sto i rusku kulturu izbacujete, njihove kompozitore, slikare, pisce, iz lektira obavezno izbaciti ruski romantizam i realizam, koji vi bosnje svakako niste ni citali. Jos samo fali da to sve stavite na jednu veliku lomacu pa da zapalite kao za vrijeme hitlera. Ali niste vi fasisti nikako, to samo mi umisljamo.

Zato

Zašto baš Konaković uvijek daje izjave o trivijalnim stvarima ? Zato sto o ozbiljnim stvarima odlucuju drugi, recimo njegov sef bakir, po cijem je nalogu unistio kk bosnu. Ali bosnjama to ne smeta, da mogu ikako optuziti dodika i za to, bilo bi sjajno, jel tako?

/ Najnovije