Konaković klanjao bajram-namaz u Bijeljini: 'Neopisiv osjećaj, ljudi zrače posebnom energijom'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

BiH

Nije pozeljan u sarajevu, pa pobjego u bijeljinu izdajnik

Jeli ovaj Brkic bio sa njim

Nije pozeljan u sarajevu, pa pobjego u bijeljinu izdajnik ka BiH

Nevjernik

Prodavac magle...

Za sada jedini Nerko odolijeva i svaka mu cast na

tome! Politicar je svjetovna figura i on ne smije sebi dozvolit da JAVNO (...) upraznjava ikakve vjerske obicaje. Dakle da budem jasniji: ako to zeli politicar moze, ali mora ZABRANIT izricito medijima da to prenose, jer se to krivo shvaca.

MrziteljPDA

Jajara pobjegla iz čaršije!

mujo

DA LI TO ZRACE ONIH 14500 BOSNJAKA KOJI VISE NEMA U BIJELJINI???? 1991 52% BILO DANAS 10% ZASTO IDES AKO NEMAS MU.A RECI ISTINU?

Jole

Ali zato El Bake smije samo u Begovu i to pod strogom pratnjom..to govori o njemu dokle je za njega.drzava

***

***

223

DOK DINO KLANJA, DODIK UKIDA BIH. DODJITE SEBI DINO, FAHRO, BAKIRE, NIKSICU....VIDITE LI STA VAM SE SPREMA...

/ Najnovije