Konaković: Izetbegović je danas sa poslušnicima iz SDA/DF/SBiH svakom građaninu BiH uzeo 600 KM

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bbb

Prodano vnogo, prvo reci kako bi bile pare rasporedjenje, najvise hrvatskim kantonima i rs, al to tebe ne interesuje, ti bi bio u talu, zato sve potpisujes sto ti se kaze.

Beg

***

Nevjerobatna ...

... je opozicija. Jednostavno ne zele dobro nikome, bez obzira ko je na vlasti!! Kakav odron od ljudi ...

Borac sa Žuči

Meni je njegov babo uzeo, uz pomoć tada svojih jurišnika među kojim si i ti bio, boračku deviznu štednu knjižicu otvorenu kod Tuzlanske banke i pretvorio u bezvrijedne certifikate. Ovo je sad sitnica. U svakom slučaj novac koji ovdje pominješ na neki način mora se vratiti. Ako nije uzet onda se i ne vraća. Ostadoste vi bez tog novca, a ne narod BiH.

Mars stoko

Sve sto traže neprijatelji ove drzave dodik i čović, tebi je normalno prihvatiti. Ako SDA ne dozvljava da se urusava drzava, onda trea napadati SDA. Zvaljavi, doci ce red na tebe da odgocaras za svo zlo sto cinis. Kako se ne bojis Bozije kazne, adzija.

Makelele

Izdajniče prljavi

Asker

Sve sto traže neprijatelji ove drzave dodik i čović, tebi je normalno prihvatiti. Ako SDA ne dozvljava da se urusava drzava, onda trea napadati SDA. Zvaljavi, doci ce red na tebe da odgocaras za svo zlo sto cinis. Kako se ne bojis Bozije kazne, adzija. ka Mars stoko

Željko

Ja živim u Tuzlanskom kantonu i meni nisu ništa uzeli jer kako vidim ti si Dinokio pristao da svu lovu dobiju zapadno Hercegovci i građani manjeg entiteta! Nisu ni zeleni vjerovatno htjeli da vi dobijete te novce ali ne možeš pregovarati samo sa Dodikom i Čovićem i njima ispuniti sve želje a onda bošnjačkim kantonima dati sat i po da se izjasne i to po principu uzmi ili ostavi. Pitaj sad Šmita šta da radiš smeće izdajničko

visocica1662

Ali zasto nije pristao na prodaju drzave i ustupke dodiku i covicu e pa nece da moze

avazdata

Cuj svakom gradjaninu oduzeto po 600KM, gluposti od toga gradjani nemaju koristi, niti bi ikada dobili jednu KM kao i do sada....

Baš padneš nisko!

Jel ovaj zaista misli da smo tolika stoka i jad da bi nas nahuškao zbog 6 stoja, koje sigurno nebi ni vidjeli!? Toliko smo opljačkani u vremenu kada si bio dio te operacije da nam ta sića niš ne znači. Šteta što nećete imati što rastaliti.

Dinokio

Dino ne kaki, fol svakoj osobi 600KM haahha ko eto narodi bi vidio i marke od toga. Dino mozes do sljedevi izbora i kraj.

/ Najnovije