Konaković: Izetbegović i Komšić su omogućili da MUP Srbije vršlja po BiH kad god poželi

/ Komentari (41)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pristojan okupator

je jedini spas za BiH.

GRUNF

Gospodine Konakoviću, niti su Komšić a niti Izetbegović omogućili ne samo policiji nego i inim razno raznim službama da vršljaju po BiH, oni to već dugo vremena rade. Ponegdje čak i otvoreno ali, u većini slučajeva tajno. Treba samo vidjeti spiskove ako je moguće, ali sumnjam, uposlenih u ovim našim policijskim agencijama pa bi ste se iznenadili koliko ih je na spisku u policijskim agencijama u susjednoj nam Republici Srbiji! Vjerujte bilo bi šokova ne samo u entitetu Republika Srpska BiH nego i u Federaciji!! Para vrti gdje burgija neće!! Pogledajte samo automobile koje vozikaju pojedinci iz policijskih struktura, od plate možda ili ne daj bože kredit. Samo malo treba pročačkat i izaći će sve na vidjelo. Ovo sad o čemu Vi pričate, pa pobogu, ovo je samo probni balon od istočnih nam susjeda, ko naleti naletio je a ispod radara šta prođe e tu je zvrčka.

Kolut nazad

Visoki predstavnik UN za vrijeme rata u BiH Karlo Bozola naveo je u pisanoj izjavi u vezi sa dešavanjima Srebrenici 1995 - “U Srebrenici je po šumama stradalo oko 1.100 civila muslimana, jer su bili naoružani, i odgovarali su na napade, ali je bilo i onih koji su kao nenaoružani stradali, njih još oko 250 oko Srebrenice za tri godine, a vojnika muslimana oko 2.500 do 2.800 do kraja rata. Svi ostali sahranjeni doneseni su iz drugih gradova i sela.”

Komedija

Ovaj se vise i ne trudi da zamaskira promašaje i izdaje..

Dosta

Ko je god dozvolio sada to treba prekinuti i gotovo.Nek šalju svoju policiju na Kosovo,a u BiH ima dovoljno policije i svi se dobro razumijemo.

Bosna Bosancima

Dino, istorija ce pokazati da je trojka najveći izdajnik poslije Alije Izetbegovića. Njemu su banane vozali, ukopali se i pobili hiljade … ponovo se ukopavaju i ti koji si vlast ne reaguješ, nego tipično sedeavski drugi du krivi,

***

***

Ooo

Opet isto a Dino ? Botovi Bakir diploma..ma jasta...zanimljivo mi je kako je u zadnje vrijeme izbačen Memić iz Dininih govorancija... malo malo je i na portalu bila neka godišnjica memića, sad nista.. sta je prestale uplate a ?

Orangutane

>>Dino, istorija ce pokazati da je trojka najveći izdajnik poslije Alije Izetbegovića. Njemu su banane vozali, ukopali se i pobili hiljade … ponovo se ukopavaju i ti koji si vlast ne reaguješ, nego tipično sedeavski drugi du krivi, ka Bosna Bosancima<< Ne diraj rahmetli predsjednika, retardu bolesni..usljibi jugonostalgicaru

Samo vi tako

Djelujte doce vama faco i zemanic da vam vlast obnasaju Samo se vi na****svajte

Sta li ce na ovo reci

Reisovi pioni, Denis and Zvaljko, notorni smrad Zlahiragnjic, coravi Mija****ic, Helezdron Zukanpaglu, Memedivic Ljakse i oni senilni metuzalemi iz kruznok toka 99 ogodisnjaka

***

***

kaže dino

TITA mi!

BUDALA OSTAJE BUDALA

Visoki predstavnik UN za vrijeme rata u BiH Karlo Bozola naveo je u pisanoj izjavi u vezi sa dešavanjima Srebrenici 1995 - “U Srebrenici je po šumama stradalo oko 1.100 civila muslimana, jer su bili naoružani, i odgovarali su na napade, ali je bilo i onih koji su kao nenaoružani stradali, njih još oko 250 oko Srebrenice za tri godine, a vojnika muslimana oko 2.500 do 2.800 do kraja rata. Svi ostali sahranjeni doneseni su iz drugih gradova i sela.” ka Kolut nazad KONJINO , BUZOLA JE CRNOGORAC I NIJE NIKADA BIO VISOKI PREDSTAVNIK:):):):)

BUDALA OSTAJE BUDALA

SDA JE SAMO KRIVA STO JE GLUPI I NESPOSOBNI BAKIR IZGUBIO I ZBORE I DOZVOLIO DA NJEGOV OTPAD KAO TI BUDE MINISTAR!

a šta džamahirija-23posto ima sa

SUVERENOM REPUBLIKOM SRPSKOM, nikako mi to nije jasno?! držte se kalifatića.

Šojko

Ovaj nikad nije dao odgovor ni na jedno pitanje. Samo upire svojim bagavim prstom okolo.

Iko

Pa nisu vrŝljsli kada su oni bili na vlasti. Vršljaju sada dok si ti na vlasti. Maslaš ko Dodik.

Da odgovirm Draganu Bursacu

Nikad. Jer su tvoji nalagodavci izmislili tzv genocid kako bi se lakse docepali cijele BiH. Deder javi im da je konacan rezultat 49% - 23%. Konvertit Alija Zivkovic im je kriv za sve sto ih je snaslo od 92g do danas a ne Srbi i Hrvati.

Veriga

Sporazum o saradnji naoruzanih formacija potpisuju i potvrdjuju drzave, a ne entiteti kao eRs sa Srbijom u ovom slucaju. Tu je kvaka. Neznanje je golem problem Dino! Bas si neznalica.

Nxjj

Čuj narkića on da za nekog kaže drži stolicu.Pa da imaš obraza ko ja u gu.... Nebi nikad sa difom sjedio gdje sjediš

Mala ispravka

Nikad. Jer su tvoji nalagodavci izmislili tzv genocid kako bi se lakse docepali cijele BiH. Deder javi im da je konacan rezultat 49% - 23%. Konvertit Alija Zivkovic im je kriv za sve sto ih je snaslo od 92g do danas a ne Srbi i Hrvati. ka Da odgovirm Draganu Bursacu Tvojim rjecnikom rezultat 49 : 30 : 21. Mozda ne zalazis izvan GTRS-a, al u dva mijesana kantona 7% drzavne teritorije Armija BiH je kontrolisala svo vrijeme rata. To je impozantan rezultat s obzirom da se krenulo sa 75:0:25. Nadalje, na bosanskoj strani odnos poginulih civila i vojnika je 5 : 1, na agresorskim 1 : 5, ne racunajuci vojske iz agresorskih zemalja, sto bi odnos znatno popravilo u korist njihovih vojnika. Sve to zajedno ti moze dati jednu sliku trenda koji moze proizvesti znatno pesimisticniju sliku po vas od one koju ti zamisljas.

Kad bi se dalo vidjet dalje od nosa

Mozda ne bi u ovom bilo najvaznije uprijeti prst u drugog na svojoj strani nego problem adresirat efikasno, pod uslovom da Konakovic jest na pravoj strani. Taj nekadasnji snazan utisak sve vise blijedi.

Ja1

Njihova sdfa taktika je svaki dan napadaj novim oruzjem i botovima koji su preplavili mreze i copy paste komentari da ih bude sto vise. Sve to cine da pomute um narodu i zamagle istinu i dok se ti operes pola stanovnistva vjeruje u njihove lazi. Ovdje niko nema vremena za analize bilo cega, prihvate ljudi prvo misljenje ili izrecenu laz. Sdfa je teeesko zlo za ovaj narod

***

***

***

***

Dino,dino

***

***

***

***

***

***

***

Titi

Nikad. Jer su tvoji nalagodavci izmislili tzv genocid kako bi se lakse docepali cijele BiH. Deder javi im da je konacan rezultat 49% - 23%. Konvertit Alija Zivkovic im je kriv za sve sto ih je snaslo od 92g do danas a ne Srbi i Hrvati. ka Da odgovirm Draganu Bursacu Srbi i Hrvati ista galeba koju je tocak istorije rastavio na pola , vece bagre od vas nema , niti ce ikada biti na kugli zemaljskoj možete zajedno sa cifutinama cijonistima , ista ****a fasisticka

Ne trabunjaj molim te

Znamo svi sta su oni radili. Zato nisu sada na vlasti. Vi ste tu. A sta vi radite???? Prestanite sa šupljom pričom i radite. Mijenjajte sve ono što su oni loše uradili. Po vašem radu vidim da ćete i vi biti bivši. Sramota sta se sve dozvoljava

neboiznadbosne

Dokle, autoelektričaru, tvog pametovanja? Jedno je zaključiti sporazum izmedju drzava o policijskog saradnji, sasvim drugo, taj isti sporazum sa entitetom(to je samo administrativna jedinica) i drugom drzavom!!!!!U prvom slucaju on je zakonit, u drugom ne, već udar na ustavni poredak i drzavu. Ne zaboravi: budes li manje pričao, izgledaćes pametniji. Sujetan si i nevidjeno neodgojen , pa znam da ćeš ovo pročitati. Sto šutiš kada treba da govoriš? Zasto si odveo japansku seficu diplomatije u restoran stranačkog propaliteta, a ne u VM?

Bbb

Krmak jedino za svoje greske znas okriviti bakira.

Beg

Nije Izetbegović ni Komšić na vlasti nego ti konju jedan i tvoji pajdaši

***

***

Jole

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

***

***

SDP

Ovi iz Narod i Prašak su naporni više

Ne pijem dok Paja vozi

***

/ Najnovije