Konaković o dešavanjima u Srebrenici: Prodati obraz mogu samo najgori među nama

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Evo zasto bi cetvorka trebala da ispita rad i djelovanje svih SDA nacelnika i da sav lriminal iznese na vidjelo. Samo zbog ovakvih gadnih botova kakve SDA ima.

JA1

Ustvari kad bolje razmislim neka im botova niko bolje ne radi protiv SDA od njih samih i njihovih botova.

Objavljivač

SVE OBJAAAAAAAAVIO ..... SVE!

chim

Ma feeeejsbuku.....sve objavio i derogiro....i dezavuisooo sve

chim

derogiiirooooooo

chim

objaaaavio staaaaaaatus ..... facebook političar .... objaaaavio........ derogiiiro...dezavuiso ...

tralala

Fakat je odvratan frajer pravo

tralala

Ova mu brada isto klozetska četka

PitchWise

Kako davno čuh, postoje tri vrste brade.......Brada Zvanja, Brada Znanja i Brada Sranja....... po tome zaključih......Da ovaj lik nema nikakvo zvanje, dakle svako ZVANJE do kojeg je on mogao da dođe je jedno od ovih: Lažni direktor, Lažni borac, Lažni premijer, Lažni političar ..... tako da – Od ZVANJA ništa. Dalje, Brada ZNANJA??? Njegovog znanja? DA vidimo: Kupio diplomu DiF-a pojeftino znači nikakve naobrazbe; Naučio 35 rečenica i 12 izraza pa ih „randomizira“ kao svojevremeno omiljeni audio player Winamp; Kapacitet znanja o bilo kojem je poslu dosad obavljao – NULA....Znači – ZNANJE NULA. I tako, ostadosmo na ovoj trećoj, koju bih nekako najlakše i najlogičnije izdvojio kao temeljnu karaktreristiku ovog pokvarenog, lažljivog i sponzorsko-polukriminalnog, licemjernog orangutana. Prosudite sami...

/ Najnovije