Konaković iz Berlina: 'Annalena Baerbock ima važnu poruku za Dodika i sve kočničare na EU putu BiH'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

IVA

POLUPISMENA BUDALO! SVE STO JE PORUCENO DODIKU TO JE I VAMA IZ TROJKE JER VI SARADJUJETE SANJIM!

gimnastičar

opet lažeš, Schmidt uništava državu, a ti se Muzafere kolutaj, naprijed, dva koraka nazad

Haha

Mnogo napinjanja, malo meda. A Analena je bitna koliko i onaj vareni zec. Na dnu popularnosti u Njemačkoj

Ta ista kad govori u UN, skoro svi delegati izadju

Izmedju konjaka i beche, tesko je odvagnuti ko je manje pametan. Jedan se uvlaci najvecim zlotvorima u povijesti covjecanstva, drugi hvali najnesposobniju od svih vanjskih ministara otkad je svijeta i vijeka. Ali dobro, to je nivo nasih beejhaa polytichara.

dinokio

Ni zinuo nije a vec je slagao.

Istina

Sta ces reci EU o svojoj biografiji,falsifikovanoj diplomi i saradnji sa kartelom,kako ces im objasniti da hoces pravnu drzavu a ti kriminalac?

ZukorliGulen

Reci ti mutljo Annaleni eto Grlić Rakuna da je opet obljubio, nek se sakrije dok je čitava.

/ Najnovije