Konaković: Dunović i Mahmutbegović su izvršili pritisak, pa smo dobili ova imena. Neka zna BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

0664

'bo ti Dubravko Čampara mamu.

Samoistina

Oni su napravili pritisak i sudije su imenovane, a sta si to ti uradio? Nista, nek i to zna BiH

Hahaha

***

MrziteljPDA

Što ga SDA razvali na izborima i svede na 7% birača a sad slijedi demontaža Ademovićeve hobotnice

raspuščaj ovaj dr ek od

is lam ske države u pokušaju, odn. u pobačaju.

Pozdravi Batarela

is lam ske države u pokušaju, odn. u pobačaju. ka raspuščaj ovaj dr ek od Kad ti batarelu ugradi fra Kmeozvic ko petru Dzizus.

user1666425376

Nema u bosni I Hercegovini nade niti života dok se bagra SDA,SNSD i HDZ ne unistit totalno na političkoj sceni. U ostalom sve dok građani se ne oslobode straha kad treba glasati da ne glasaju za tu mafijašku đub..rad .i te stranke . Napravite promjene i biće vam svima bolje živio putin.

/ Najnovije