Konaković: Dodik je prešao sve granice, vrijeđa Bošnjake, Hrvate, Severinu...

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

322

PISITE SVIM INSTANCAMA SVIJETA, TRAZITE NJEGOVU SUSPENZIJU, SKIDANJE, HAPSENJE, ODBRANITE NAROD, NE SJEDITE JER OVAJ JE SPREMAN NA SVE. IMA PODRSMU COVICA. NECEMO PONOVO SUKOBE, HOCEMO RADOST, NECEMO RATOVE.

Istina

Hajde što vrijeđa Bošnjake i Hrvate, ali što vrijeđa Severinu.

Pravda

Dodik traži samo da se RS vrati ono što joj je bespravno oduzeto! Samo ono što je bilo njeno , što je unijela u Dejtonu, a što su raznorazni visoki predstavnici, bespravno, mimo svojih ovlasti, oduzeli od nje, i dali federaciji ! A Dodika ne mogu smjenjivati oni, koji ga nisu ni izabrali! To je šupljak kojim Konaković pali muslimane!

Eeeeh

Haha, što Konaković brani Severinu! Pa jest, dobar joj je onaj pornić! Ne znam samo šta misle ostali muslimani, jel' Seve baš uzorna "gospođa" da morališe ikome išta! A bogami i Konaković!

Srbomrzac

Od svih poganog rasa pasa najviše mi se gade srbi. Kako je sramotno i bruka velika biti srbin (servi)srbin četnik genocidas gadno je isto kao kad stanem nogom u pasije govno.

Genjacidni muslimanitet

Od svih poganog rasa pasa najviše mi se gade srbi. Kako je sramotno i bruka velika biti srbin (servi)srbin četnik genocidas gadno je isto kao kad stanem nogom u pasije govno. ka Srbomrzac Malo vas je ostalo, rijesice se i to

RoganJ

Od svih poganog rasa pasa najviše mi se gade srbi. Kako je sramotno i bruka velika biti srbin (servi)srbin četnik genocidas gadno je isto kao kad stanem nogom u pasije govno. ka Srbomrzac Vidiš buraz, takvi kao ti su dokaz da ovo nije gradjanska država i da Konakovic priča gluposti. Nije to stvar do stranaka na vlasti, nego do ljudi kakav si ti. Sebe krivi sto ce Bosna biti ovakva kakva je sada vjerojatno još 50 godina.

/ Najnovije