Konaković: Direktorica Instituta za mjeriteljstvo nešto mulja, tražit ćemo da se procesuira

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ministar unutrašnjih poslova BH Elmedin Konaković?

Valjda ste i vi, s obzirom da se ovaj neškolovani degen miješa u šta treba i u šta ne treba, pogrešno napisali? Ili ..... ??

071

Hoce li se ikada procesuirati i bivsi direktor, onaj SDA mazlum, sto je pokusavao prati ruke od "respiratora" i davao lazne informacije o specifikacijama?

Mokri snovi “urednika”?

Valjda ste i vi, s obzirom da se ovaj neškolovani degen miješa u šta treba i u šta ne treba, pogrešno napisali? Ili ..... ?? ka Ministar unutrašnjih poslova BH Elmedin Konaković? vazno je da se pise o Princu iz Rogenburga

I Bosna

svoga Acu imade.

DIF-ovac

sposoban za sve, vanjsku, unutrasnju i narko politiku

Cccc

Koliko morate objavljivati ne znate vise ni cega je ministar. 🤮🤮🤮😪😪😂😂

Meho

sposoban za sve, vanjsku, unutrasnju i narko politiku ka DIF-ovac . Blento bio i ostao :):):)

K nozi

Hoce li se ikada procesuirati i bivsi direktor, onaj SDA mazlum, sto je pokusavao prati ruke od "respiratora" i davao lazne informacije o specifikacijama? ka 071 KMERU BOLESNI

Raževi kruh

ahahahah vidi ti milice, jest se uhl****la (usomunila); a košarkaš nešto komentira?!

Derim

Ma dje si to vidio da srbi nesto muljaju. Kroz istoriju dokazano da su srbi iskren i posten narod. Al kad bi se zaj ebavali.

/ Najnovije