Konaković: 'Aplauz nakon govora Ursule von der Leyen je najbolji dokaz da je EU uz BiH'

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Idemo

****

Boske

Vjeće ministara je praktički Vlada BiH a Borjana je predsjednica vlade ,hoćeli prilikom otvaranja pregovora i ispunjavanja uvjeta za članstvo u EU Borjana biti kao Jadranka Kosor.Jadranka je govorila na kongresu HDZ RH : "Kud Ivo tud i ja." pa kod otvaranja poglavlja o pravosuđu spremi Ivu u apsu.Nadajmo se da će Borjana u buturu spremiti sve bosanskohercegovačke Sanadere na čelu sa svojim šefikom Draganom.

BiH

Ako nisi naivan, onda si glup, kad mislis da je eu stalo do bih.

Titi i Dino

Sta ces joj reci ako te upita za pranjr para?

Dino volimo te

Dragi Dino, dovimo za tebe u Ramazanu. Ti si pravi političar. Želimo ti da NIP napuniš mladim obrazovanim ljudima koji su po Europi, a da se očistite od sda prebjega, gnjida i ološa.

🤔🤔🤔🤔🤔🤔

***

Koel

***

tuner

dnovionaru sta su kompromisiji?

hahahahah

Pohvalila nas Ursula i ministar se raduje hahahahahahahahahahahahaha,

Slijepce neadretalni

Dragi Dino, dovimo za tebe u Ramazanu. Ti si pravi političar. Želimo ti da NIP napuniš mladim obrazovanim ljudima koji su po Europi, a da se očistite od sda prebjega, gnjida i ološa. ka Dino volimo te Zasto bi obrazovani ljudi isli kod nekoga ko je kupio diplomu u Travniku,jedino takve kao ti moze fascinirati.

Priznaj

Lijepe riječi su ukras!

Lazni konstituentni

Ministre Konakovicu, objasnite HDZ stovateljima UZP velika Hrvatska, da Bosanski katolici nisu dijaspora Hrvatske, da imaju minoran udio slavenske haplogrupe, da nisu Hrvatski narod. Skrb o njima, pa i ekonomska, je podlo mijesanje u unutrasnje stvari i ugrozavanje integriteta i suvereniteta drzave BiH. Sto ne skrbe, čak i “ustavno”!!, o Gradišćanskim Hrvatima? I oni su Hrvati. Katolici Bosne to nisu. Proglaseni su ‘hrvatima Jugoslavije’ pravljenjem nacija, već nepostojece Kraljevine SHS, ali ne po genetici, ni po drzavnosti Hrvatske. Podijeli su stanovnistvo Kraljevine u tri nacije (SHS) po krstu i jeziku, i u BiH. Neka prestanu sa zlobnim zlocinackim, velikohrvatskim projektom “hrvatski svijet” ili “hrvatske zemlje” ili “NDH do Drine” ili “velika hrvatska” Smrdi na goropadno zlo, velikosrpstvo. Hocemo mir i suverenitet na Balkanu. Bosna i njena tradicija je milenijska.

Idemo drugi put

A što ukinuste top komentar? Šta je uvredljivo i ružno u tome da sas ide kmeket SDAovskih, SNSDovskih i HDZovskih botova... tri, četiri, SAD! Čemu suvišna cenzura?

Idemo treći put

A što ukinuste top komentar? Šta je uvredljivo i ružno u tome da se kaže da ide kmeket SDAovskih, SNSDovskih i HDZovskih botova... tri, četiri, SAD! Čemu suvišna cenzura?

debo

e moj debane košarkaški, da znaš samo tko je likinja u suknji, pardon u pantalonama...

/ Najnovije