Konačna odluka: Edin Forto kandidat Naše stranke za ministra prometa i komunikacija

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Erdo

Kakva slina od covjeka...

Vjerujte

I gote nego da je neki dodikov srnin dosao. Zauzeo mhesto Bosnjaku a nije Bošnjak. Otjerati vnoho u p.m

Gost

..insajder.media/krivicna-djela-igora-pejica/ Koliko godina robije je dobio sekretar ministarstva saobracaja i komunikacija Igor Pejic?

Eh pa evo

Kroz sistem sansa za *****ijalizaciju velike ideje. Na precac iznudjeno, s velikim rizikom, al hajd da vidimo sta se moze napravit.

Bože sačuvaj

Koga on predstavlja?

KS

Haha, ostaviše kanton u ****ima i kreditima a i one svoje ministre koji ne znaju šta bi sada radili pa izmišljaju nekakve projekte i elektro studije. Ostaviše i nezakonite zakone i uredbe. Ostaviše sve svoje promotivne poteze na grbaču građanima. Ostaviše i stare laži i podjele .Eeee vi naivni ,,građani,,.

Šteta

Roker ministar saobračaja ???? Šteta za Štetu koji nije toliko noći spavao nego radio i drhtao.

Juka

Samo kod nas novinar i politički analitičar može biti ministar prometa i komunikacija. Naša stranka je obična ubleha.

Hercegovac u Bosni

Nagon za povracanje, nisko smo pali, stid me šehida i poginulih boraca, pobijenih civila.

Gulliverus

Koji odvratni Futo, nesposobni a nadobudni ljigavac, ono sa izlizanim cipelama, pojeo bi što ponjake, a tek snimak gay zabava sa Mandićem i Larssonom i maloljetnicima, kažu nakon nekog vremena u mraku viće upakite svjetlo ja evo već treći put glabam!!

Porfiricus Geneticus

E jeste vam odluka, ovog prevaranta da bude ministar, jao zemljo, Vaša Stranko zaista ste propali kao kauč.

Nista cudno

Vodeci u g.stranci,mora nekog dodik ****t

/ Najnovije