Komšićeva reakcija najbolje opisuje šta misli o onome što Dodik govori

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kao

Juhu, super, bas super sto on koluta, samo potpisniku ove vijesti kao da Nije jasno da pola drzave u koju se zaklinje takodje puca neka Stvar sta misli Komsic. I persu, idemo zakuhavati dalje i mrziti se. bitno je da radio sa dibuva reklame od Bakirovih firmi sa 23% drzave a sto je drzava smijesna i ima je sve manje, nije bitno. Idi prati sta Sda kaze, sebija i bakir. Bljak kako ste nisko pali.

BiH

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAAAAA HAHAHAHAHAHAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAAA

Avgan

Ma luđak moj Precjedniče, vo ili duduk isto

Qqq

BRAVO KOMSICU, NEKA SI, TREBAO SI I VISE. NISTA BOLJE ONAJ IZ RS NIJE NI ZASLUZIO.

Legenda

Ahaha to komsa legendo

Jah

Slika sve govori! Kultura i pamet kakvu njegovi glasači i zaslužuju!

Dnevni red

KOMA HAHAHAHAHA

Narod

Komšićeva reakcija najbolje opisuje koliki je idiot i mazgov! Blago državi i narodu koji plaća ovu budalu!

Mostar

Tko je on i koga predstavlja? Klaun? Lijepo izgleda drzava sa njim i gipsanim Dzaferovicem nema sta. Raspad i rasulo

Pelješki most

Alahami, Sejdo je meni Tito.

Duduk

Ma luđak moj Precjedniče, vo ili duduk isto ka Avgan<<Nije isto VOLOVI SU PLEMENITE I KORISNE ŽIVOTINJE a on a i ovi ostali nisu izvini se volovima

Nije RS

Nego RV.

Tito

Komsic je tito !

Baljezga vlah!

.

Slavko

Ljudi svih nacionalnosti opametite se!!!I ja sam 23septembra 1992ge godine napustio svoj rodni grad i kucu koju sam napravio samo godinu prije toga.Dosao sam u normalnu zemlju medju normalne ljude.Ovdje ima Srba,Hrvata,Muslimana i svih nacija sirom svijeta.Nitko nikome ne smeta.OPAMETI TE SE!!!!!!!

/ Najnovije