Komšić: Zvanični Zagreb čini sve da da izgubi prijatelje u Sarajevu!

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Jeb... ti mamu

Slava Storonci

Nema od kalifata ništa. Nisu vam to još javili?

*

I garantujem da će OPET 300 000 Bosanaca Glasati za Komšića, jer oni ne glasaju za Komšića nego PROTIV pokvarenog lopova Čovića i njegove smradave lopovske kaste i njemu sličnih! Kad TO shvatite, Hrvati u ambiciji, onda će bit lakše. Ovdje više fašist iz HDZ-a NIKAD neće biti izabran!

Alan Ford

Da si pametan, bio bi za građansko uređenje jer ono (dugoročno) ide u korist Srba i Hrvata.

Slava Storonci

Što se mrčiš kada nemaš šučin (Njegoš).:)

Slava Storonci

Odoh ja dalje, ovdje sve nakva Željina raja, meni nepoznate kulture. ))

Gost

Cemu se Komsicu cudis? O kojim prijateljima govoris? Sistematski otudjujes prava cijelom jednom narodu, konkretno Hrvatima i ako neko pomene da ce ih zastititi ti skaces. Zasto? Hoces li reci da taj narod ne postoji u BIH? Pa ti si 'Hrvat', i zahvaljujuci tvojim laznim izjasnjavanjima lagodno zivis i samo siris mrznju medju narodima. Zar si ti patriota? Boze, sacuvaj ovu zemlju takvih kao sto si ti!

I

Portal pusta ovog militantnog papka da ovako psuje pogano. Sram vas bilo.

Fuj

Ovaj bošnjo što prostači i psuje, baš vas bruka. Puštate ga! Znači , slažete se sa njim, i odobravate. Ko vam je dao dozvolu za rad?! I gdje je sad taj čuveni RAK. Uzima silni novac svih nas, a pušta bošnje da urnišu na portalima! I neko ovo naziva državom!

Gost

Po ovim komentarima zaostalih osmanlija je razvidno da ova zemlja nema budućnost. Komšić stvara razdor a vi ga birate. Što više Komšića to manje Bosne. U Hercegovinu nije nikada došao a ni neće.

Jes

Po ovim komentarima zaostalih osmanlija je razvidno da ova zemlja nema budućnost. Komšić stvara razdor a vi ga birate. Što više Komšića to manje Bosne. U Hercegovinu nije nikada došao a ni neće. ka Gost A bogami, ni u RS neće! Smrad poltronski licemjerni! Bošnjaci sebi jamu iskopaše s njim!

*

Cemu se Komsicu cudis? O kojim prijateljima govoris? Sistematski otudjujes prava cijelom jednom narodu, konkretno Hrvatima i ako neko pomene da ce ih zastititi ti skaces. Zasto? Hoces li reci da taj narod ne postoji u BIH? Pa ti si 'Hrvat', i zahvaljujuci tvojim laznim izjasnjavanjima lagodno zivis i samo siris mrznju medju narodima. Zar si ti patriota? Boze, sacuvaj ovu zemlju takvih kao sto si ti! ka Gost I garantujem da će OPET 300 000 Bosanaca Glasati za Komšića, jer oni ne glasaju za Komšića nego PROTIV pokvarenog lopova Čovića i njegove smradave lopovske kaste i njemu sličnih! Kad TO shvatite, Hrvati u ambiciji, onda će bit lakše. Ovdje više fašist iz HDZ-a NIKAD neće biti izabran!

Željko Komšić nije za mene Tito, on je za mene BOG!

OPET će 300 000 Bosanaca Glasati za Komšića, jer oni ne glasaju za Komšića nego PROTIV pokvarenog lopova Čovića i njegove smradave lopovske kaste i njemu sličnih! Kad TO shvatite, Hrvati u ambiciji, onda će bit lakše. Ovdje više fašist iz HDZ-a NIKAD neće biti izabran!

marsh stoko

krasni komentari, portal za uzor

/ Najnovije