Komšić zbog rudara zatražio ostavku Andelije, Džindića i Novalića

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DeFektni Sejdo, pobjegulja

svoj politicki zivot na sceni BiH je obiljezio kao neko ko nikada nista nije dovrsio do kraja

Kuronja

Bravo

dP

Pishanje po sirotinji. Bravo, to je i zaslužila.

Sarajevo

Tako se to radi svaka čast precjedniče.

Pehlivan

Neuvjerljivo Komšiću. Barem dok te Bakir ponovo ne pozove uz nogu.

Ha ha

svoj politicki zivot na sceni BiH je obiljezio kao neko ko nikada nista nije dovrsio do kraja ka DeFektni Sejdo, pobjegulja Sejdo je pencilin za vas UZPovce

Nele

Prvo treba pročitati tekst do kraja pa onda komentarisati.Komšić je rekao da nema ingerencije kao član predsjedništva BiH da mijenja direktore i ministre i uputio ih je na pravu adresu.

Gost

Rudnici uglja su na samrti jer je ugalj energent koji ulazi u zadnje decenije svog zivota. Svaka investicija u taj sektor je promaseno bacanje poreskih novaca. Raditi na zatvaranju rudnika i prekvalifikaciji rudara u druge energetske sektore. Traziti 1000 KM minimalac za posao koji je neisplativ i neperspektivan je suludo. Dobro je da je Elektroprivreda jedini razuman faktor u svemu ovome. Lako je ulizivati se rudarima ali nekada treba pogledati istini u oci i gledati stvari kroz matematiku i finansije.

Novi Nar

Kako glup naslov. Komšić je samo cinično poslagao red stvari a bukvalno je objasnio da on nije nadležan za bilo čiju smjenu. Zašto je sindikat uopšte ovo pitanje postavio njemu ??? Čiju politiku provodi sindikat i po čijem nalogu???

Faruk

A ti komsicu TI SI NEVIN U OVOJ PRICI, RIBA SMRDI OD GLAVE, TI PRVI OSTAVKU PA ONDA OVI TVOJI!!! TI SPAVAS U TOPLOM KREVETU SA LJUBAVNICom, I IMAS SOBNU POSLUGU, A ONI NA ULICI NA OVOM MINUSU. SRAM TE BILO!!!

MrziteljPDA

Rudnici su uništeni iznutra a ne od Elektroprivrede. U godini osnivanja PDA iz rudnika Banovići je kroz javne nabavke izvučeno 165 miliona maraka a budžet tog rudnika je za tu godinu bio 150 miliona! Pare su izvukli kadrovi SBB-a i PDA! A sad plaču nad tim rudnicima sa razlikom da se još ne plače nad banovićkim koji je izvan koncerna jer tu kadar SBB-a je još na pozicijama

/ Najnovije