Komšić odgovorio Milanoviću: Teško Hrvatska može zaustaviti interes NATO-a

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Zašto ovog mazluma više dajete u medije. On nema prijedlog rješenja niti jednog problema. Samo vam koristi kao pas da zalaje kada netko dođe pred vrata.

mnm

Kakav moraš biti debil,da daš svoj glas ovakvom magarcu..

Mazlumi i magarci ispod

Koji ku rac vise pametujete sa tim identitarskim sranjima?

nasvasta

Sve i da nećemo Željka ali ćovjek se bori za državu ravno pravnih i nema alternativu u hr korpusu ,onda živio ti nam Željko još dugo dugo.

F.V. SDA

Sejdo, važan si ko gaćice u porno filmu.

Guest

Guest Nije Hrvatska sve faze prosla ulaskom u EU i NATO. Pisalo se samo politicki da su je uveli,a njeno unakazeno djelovanje prema BiH.svi vide idemo na The end.

HR Herceg Bosna

J.ebe Zoki, ne vadi, a Sejdo na Fikretovim respiratorima

Role

Predsjedniče tako je!

dP

Neko ko se zakleo na ustav BiH dobro naplaćuješ pljuvanje po istom. Ne čudi kada obraz ne postoji.

Rus-mir

Može, jer se ovdje ne radi o interesu NATO-a. Interes EU nije isto što i interes Engleske. Tko razumije razumije.

Rus-mir

Ulazak Srbije i BiH u EU će se ostvariti, usprkos engleskom rovarenju. Tko razumije razumije...

Rus-mir

PS: ...i u NATO i EU se odlučuje konsenzusom. Zašto je ovo tako teško razumjeti? Jasno mi je za Komšića, a zbog čega vi, ostali, ne razmijete što to u konačnici znači?

suljaga

Maloprije sjedim s komšijom Lutvom. Kaže Lutvo, jesi vidio kako je jaka Hrvatska, Milanović BLOKIRAO dokument 30 NATO država, a u isto vrijeme naš Sejdo BLOKIRAO treću rundu pića u kafani u Hrasnom jer mu Sabina nije dala dovoljno para da raji plati piće. Dobro kaže Lutvo.

Mostar

Ovaj negira sporazum kojem su kumovali Ameri, koji je Ustav zemlje u koju se kune, negira volju naroda......debilcina pijana

Ovaj lik je dobro naplatio Zlatnog ljiljana! Ućinak za dobrobit države 0 (nula)

.

Koel

Ovaj se napuhani kreten iz hr pita u nato isto ko mara za sarena vrata a sto se umislio ti si tu jado da dizes rukicu sta bajdo kaze majmune ustaski ima pitas ima li jos sta da treba vam kakav debil

Rus-mir

Ovaj se napuhani kreten iz hr pita u nato isto ko mara za sarena vrata a sto se umislio ti si tu jado da dizes rukicu sta bajdo kaze majmune ustaski ima pitas ima li jos sta da treba vam kakav debil ka Koel Hrvatska i je NATO. Što je bilo potrebno ispravili su, a ostalo će sjesti kad za to dođe vrijeme. Ne dozvolite da vas i dalje lažu bezveznjakovići a la Komšić. .

/ Najnovije