Komšić za Radiosarajevo.ba iz Kijeva: 'Fascinirala me energija Zelenskog i uvjerenost u pobjedu'

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Marixus

***

Borac sa Žuča

Englez Thomas Mours 1516 godine napisa djelo pod nazivom Utopija. Očito da ova dvojica za to djelo nisu nikad čuli.

Besposlicar u posjetu kod kvazi glumca.

Besposlicar fasciniran. Kvazi glumac fascinantan.

Sejdo uz Sejdu

Denis&Denis

Mile

Uvjeren je i dobit će pobjedu isto kao i ti sa tzv.Armijom. .samo, ne znam da li će ovaj uspjeti sačuvati 23% koliko je isprosio gad Alija.

Panzer

Sejdo je najviše fasciniran votkom pa konjakom

33

SRAMI SE NISI TI I SVEN ALKALAJ OSUDILI IRAN STO DAJE DRONOVE RUSIJI

Ex dobrovljac

Ako ovaj stand up komicar vjeruje u pobjedu, onda je ludji nego sto sam mislio. Zali boze Ukrajinaca koji izginuse zbog budale.

iu

Ako ovaj stand up komicar vjeruje u pobjedu, onda je ludji nego sto sam mislio. Zali boze Ukrajinaca koji izginuse zbog budale. ka Ex dobrovljac Jarane daj malo i nama i te hemikalije...Izgleda daje fkt dobraaaaaa

***

***

Slava Ukrajini I Bosni

Smrt pravoslavnom fasizmu. Do pobjede.

***

***

Guest

Naravno da ce Ukrajina da pobijedi. Zapad ce da pumpa pare i vojsku koliko god bude trebalo da se smrdljivi Rusi eliminisu. Naravno, taj ce dug kasnije Ukrajina da vraca decenijama ali to je druga prica.

/ Najnovije