Komšić vs. Krišto - po drugi put: Između „građanske države“ i „zajedništva“

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komsic je imao sve, dok je bio u SDP-u,

Sejdo sada gubi jer je u SDA

/

Ako gospodja Krišto na sportskom takmicenju izmedju R H i BiH navija za BiH onda cu glasati za nju ako kojim slucajem navija za susjednu drzavu tj Hrvatsku onda cu glasati za Komsica ..Zasto Pa ne mozes vladati Bosnom i njenim narodom a voljeti tudju domovinu TACKA

Isto vazi i za Komsica

Ako gospodja Krišto na sportskom takmicenju izmedju R H i BiH navija za BiH onda cu glasati za nju ako kojim slucajem navija za susjednu drzavu tj Hrvatsku onda cu glasati za Komsica ..Zasto Pa ne mozes vladati Bosnom i njenim narodom a voljeti tudju domovinu TACKA ka / glasao bih za njega ali ne voli hrvatski narod. Ne mozes voljeti domovinu a da ne volis “svoj” narod. TACKA

Ljiljan

Ahahahaaa krišto koje nakaradno prezime ,a da bi postala član kra-de-zea morala je da se guzi sa krivoustim čovićem....Želja ide ovaj puta preko 500 tisuća Ahahahaaa

Ljiljan

glasao bih za njega ali ne voli hrvatski narod. Ne mozes voljeti domovinu a da ne volis “svoj” narod. TACKA ka Isto vazi i za Komsica VAŽNO JE DA TEBE "VOLI"BISKUP PALIĆ.. .AHAHAHAAA AHAHAHAAA....

Sabina Šabić

Two girls, one cup!

user90104

PODGUZNA MUHA BAKIRA KOMSIC(SEJDO) TREBO BI PRECI NA ISLAM A NE GLUMITI HRVATA KOJI NIKAD NIJE BIO HRVAT. NITI CE BITI.

user90104

Ako gospodja Krišto na sportskom takmicenju izmedju R H i BiH navija za BiH onda cu glasati za nju ako kojim slucajem navija za susjednu drzavu tj Hrvatsku onda cu glasati za Komsica ..Zasto Pa ne mozes vladati Bosnom i njenim narodom a voljeti tudju domovinu TACKA ka / A ZA KOGA TI NAVIJAS? SIGURNO ZA TURSKU KAD NE IGRA B I H.HAJDE NE RISE.

Znate li

Znate li koliko je livnjaka poginulo u napadima hrvatske vojske i hvo-a na Gornji Vakuf... imena su im uklesana na tom "krizu"!

Mostar

Zeljko Komsic je muslimansko Kukavici je jaje. Olovke jada i bijede kako osobne tako i muslimanske.

Docim...

Zeljko Komsic je muslimansko Kukavici je jaje. Olovke jada i bijede kako osobne tako i muslimanske. ka Mostar Dok je covic prodizena ruka endehazijske politike zagreba!

pitanje

glasao bih za njega ali ne voli hrvatski narod. Ne mozes voljeti domovinu a da ne volis “svoj” narod. TACKA ka Isto vazi i za Komsica Za one koji na sav glas pricaju da su Hrvati i Srbi domicilno stanovnistvo BiH a Bosanci nisu , da ne postoje kao narod. Kako onda mozete objasniti sve te zapise u knjigama koje su u bibliotekama drugih drzava da u Bosni i Hercegovini zive Bosanci? Nigdje se ne spominju Hrvati ili Srbi na ovim podrucjima. U Becu imas registrovane zemljisne izvadke gdje stoji crno na bijelo da su Bosanci vlasnici vecinskog zemljista.Mi Bosanci smo domicilno stanovnistvo i oduvijek zivimo u Bosni uprkos svim ratovima i osvajanjima razlicitih agresora. Religije su se mijenjale ali nasi geni su uvijek ISTI Bosanski.

Prelivoda

Ti i tvoj HDZ trebas da kazete ko je dobar Hrvat ili NE ? Vrijeme da se vrtis sa svojim istomisljenicima na CUKU gdje si odrasta , unistavas civilizaciju svojim prisustvom i razmisljanjem Kad tako mislis zasto ne kazes nesto za Covica, bio je Jugosloven, pa Srbin, pa Hrvat i na kraju ce biti Marsovac. Prelivoda koja je nadmasila sve na Balkanu.Moral za nepovjerovati , kao sa dna kace.

Znas li ti

Znate li koliko je livnjaka poginulo u napadima hrvatske vojske i hvo-a na Gornji Vakuf... imena su im uklesana na tom "krizu"! ka Znate li Zasto su ginula? Za ideje fasizma?

Srbija

Hrvati cekamo cas na Neretvi...to je granica

Znam vrlo dobro

Zasto su ginula? Za ideje fasizma? ka Znas li ti li ti<< Upravo za tu ideju, i dan danas cuvam "suvenire" sa slovom u i kukastim krstovima koje su nosili bojovnici. A Vakuf nije branila sda nego petokraka, i to da znas!

Izmedju Sejde i vraga, glasao biih radije

za ovog drugog. Ne postoji nista gore, ni odvratnije od Sejde. Ovo, naravno, kada bih glasao, a sto ne cinim jer ne vjerujem u tzv. demokraciju, sve je ionako uvijek namjesteno.

Vizije Borjane Kristo?

I ona coravica ko Vicka?

/ Najnovije