Komšić u Stocu: Ne može se ići u dalje cementiranje etničkih kompleksa

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gogi

Ti si ih najvise zacementiro. Vise nego dodik i covic zajedno.

Komšić za mene nije Tito, on je za mene Bog!

“Jadan je onaj koji se stidi svoje zemlje, svoga grada ili sela... dok želi biti ono šta sigurno nije, a skupina kojoj se želi prikloniti ga uz sve to gleda kao ušljiva psa, koristi ga kako god može dok mu se posprdno ruga iza leđa….. To je isto kao da se cijeli život stidiš svoje majke i svoga oca, koji su ti podarili život na Ovome Svijetu i gen koji u sebi nosiš i koji prenosiš na svoju djecu”

Militantni Bošnjak

OPET će 300 000 Bosanaca Glasati za Komšića, jer oni ne glasaju za Komšića nego PROTIV pokvarenog lopova Čovića i njegove smradave lopovske kaste i njemu sličnih! Kad TO shvatite, Hrvati u ambiciji, onda će bit lakše. Ovdje više fašist iz HDZ-a NIKAD neće biti izabran!

BiH

Sretan ti Dan Nezavisnosti jedina domovino!

Ekonomista

ta vasa domovina pocinje oko Koizje cuprije i zavrsava se na Dobrinji. briga Srbe i Hrvate za ovu nakaradnu drzavu koja je evo vec 25g na apartima. ti Sejdo Komsicu ne predstavlja nikoga. ti si remetlicaki cinilac u BiH. ne zna se ko je jadniji, ti ili muslimani koji su te izabrali u Predsjednistvo BiH.

Nuklearni Fizičar

Sretan ti Dan Nezavisnosti jedina domovino!

Gost

Slažem se sa EKONOMISTOM.

*

ta vasa domovina pocinje oko Koizje cuprije i zavrsava se na Dobrinji. briga Srbe i Hrvate za ovu nakaradnu drzavu koja je evo vec 25g na apartima. ti Sejdo Komsicu ne predstavlja nikoga. ti si remetlicaki cinilac u BiH. ne zna se ko je jadniji, ti ili muslimani koji su te izabrali u Predsjednistvo BiH. ka Ekonomista "Ekonomista" bi barem trebao da zna gdje se piše velikim slovom, trebao bi da zna gdje se piše zarez, tačka i gdje razdvojiti riječi. Nemaš ti, "ekonomisto" ni "male mature", a odatle i tvoj stepen inteligencije - ekvivalentan naobrazbi .....

*

Slažem se sa EKONOMISTOM. ka Gost Ponekad se i Šizofrenik slaže SAM sa SOBOM...... ponekad.....

*

OPET će 300 000 Bosanaca Glasati za Komšića, jer oni ne glasaju za Komšića nego PROTIV pokvarenog lopova Čovića i njegove smradave lopovske kaste i njemu sličnih! Kad TO shvatite, Hrvati u ambiciji, onda će bit lakše. Ovdje više fašist iz HDZ-a NIKAD neće biti izabran!

Gost

Koliko po popisu ima BOSANACA? 300000. Smiješno.

Gost

Jel ti to znaš gdje treba veliko i malo slovo i interpunkcijski znaci jer si to naučio iz Pravopisa BOSANSKOG jezika.

Xx

I ja se slažem sa Ekonomistom!

/ Najnovije