Komšić: Nisam siguran da će doći do izmjena - prije do novog političkog konflikta

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sve je to lijepo,fino,krasno,ali smo je mi Predsjednice obukli i necemo je šale skinuti! Više nas nikad neće uhvatiti na spavanju!

.

Može biti samo veća i nikako manja! Al bez pc-a,garant!

.

Duško Dugouško

Kriv si, makni se dok je još vrijeme.

Samo čvrsto predsjedniče, mi smo ko mačka u ćošku... bema dalje!

...

Duško Dugouško

... ka Samo čvrsto predsjedniče, mi smo ko mačka u ćošku... bema dalje! Nije stranka za dogovaranje. Imate li koga da mu to javi?

Zvaljko DeFektni Tulipan

izlaskom poslanika DF-a iz skupstine KS, potvrdilo se da se Sejdo Peljeski totalno pogubio na putu Mladih muslimana. Gotov je!!!

Propali projekat SDA-DF, EU i USA ih izoluju

Željko Komšić je projekat SDA, koji po njihovom nalogu treba iznutra uništiti ljevicu i zajednički građanski blok stranaka. Nažalost, on svojim istupima svjesno skreće pažnju javnosti sa stvarnih problema, te na taj način staje u zaštitu SDA i odbranu njihove propale politike.

Vodic za DeFektnu Dijasporu

Obidjite nas u sirokom luku

Ivica

Izmjene izbornog zakona ne nose nista bolje nego nam je sada.Ako se nemoze kandidirat tko god zeli onda bolje da se nista ne mjenja.Palmer je dobio od hrvatsko/srpskih lobista 1.8 miliona dolara da progura izborni zakon kako bi covic postao clan predsjednistva,jer po covicevom nitko nije Hrvat ako nije clan hdz-a.Dakle postojeci zakon je odlican ako vec nemoze biti da se moze bilo koji gradjanin BiH kandidirati i biti izabran.

Kuronja

Bravo predsjedniče imaš moj glas na sledećim izborima!

/ Najnovije