Komšić u Maglaju: 'DF ima puno pravo izaći pred ljude, ne vrijeđamo nikoga, idemo pošteno'

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

user1727030229

Izdo narod

Stole

Ti si nas uveo u blokade sejdi jesi ti predstavnik iz reda Hrtvatskog naroda ili Bodnjackog lutas bebo

u maglaju se prosipa

zagušljiva sdfa magla...

Komsic je

SDA privjesak

Ja1

Lijepe riječi su ukras!

A ti

si ono ko predstavnik iz reda bošnjačkih katolika, aferim gazijo

Zato sto ne vrijeđate

Niste ništa sposobniji niti bolji od drugih ,još vam je podvig sto nikoga ne vrijeđate !Vi ste procijenili da je tako najbolje, posebno se ne eksponirati ,nemate nikakav konkretan program,mislite da vas građani nisu pročitali …”Glavni junak jedne price došao mi da se žali ,lijepo bjese glavni biti dok me nisu pročitali “ A liste su vam trivijalne,kao i kandidati!

Hmmmm

Ti si nas uveo u blokade sejdi jesi ti predstavnik iz reda Hrtvatskog naroda ili Bodnjackog lutas bebo ka Stole Je li rvat samo stasaU ercegivnacki klecavac ili katolik koji voli Bosnu?

Hmmmm

si ono ko predstavnik iz reda bošnjačkih katolika, aferim gazijo ka A ti Je li Djizus bio stasaU slaven ***

Rekla ti bogojebica ustaska?

zagušljiva sdfa magla... ka u maglaju se prosipa

Kola

Mali sda

/ Najnovije