Komšić u Bobovcu: Država nam nije poklonjena, ona je teškom mukom stečena

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

na Bobovcu

Valjda se kaze - na Bobovcu. Ako ne znate zasto, otidjite i popnite se...Vidi se da do sada niste bili

Tako je

Zato vi politicari uzivate u haramu,a dem borci nek obilaze kontejnere.Moze vam se zaslyzili ste i borbom i radom.Bugojno.

Bosanac

možemo jasno konstatovati da su Bosanci bili partizani, dok su sadaśnji sledbenici nacionalnih politika bili fašisti. Istorija je definisala tipove popit Dodika i Čovića - kvislinzi

Mostar

Budimo realni ovdje bi trebao biti zabranjen pristup bosanskim muslimanima. Izdaja im je jedina poveznica sa simbolikom Bobovca

Ha

Bosanci bili partizani a ostali nisu. A u Sarajecu cvijecem docekali svabe. Nije lako zmiriti na svoju istoriju, boli, pa laz je najbolja, lakse podnijeti.

Naša BiH

https://www.youtube.com/watch?v=zwWx1uJl2B0

Sarajevo

----------Ispod Save do mora puno boli, puno sna svakoj majci srce zna sevdah se od tuge tka ZEMLJO MOJIH DJEDOVA DOK JE TVOJIH SINOVA TI ĆEŠ BITI PRKOSNA SLOBODNA I PONOSNA, ZEMLJO NAŠIH DJEDOVA !!!!!!!

Bosno moja

Slaviti u Bobovcu državnost BiH nije korektno prema Hercegovcima a ni prema muslimanima bogami

Ka Bosno moja

nego gdje treba slaviti dan drz., u sandzaku mozda?

to kop

sad brzo mami, da ti opere pisu, sram te bilo, kjetenu

Gost

Komšić o državi? Tragikomično. Kotromanić i ljiljani sigurno nisu imali ništa sa islamom. A sad bi da BiH bude muslimanska. Niđe veze. Muslimani su okupatori bili koji su kršćansku Bosnu porobili. To smo učili od 45-te do 90-te.

Gost

Koga briga što ovaj jadnik priča. Nit postoji BOSNA kako je on shvaća nit postoji nacija kojoj on pripada.

BOSNA

DA TE VOLIM DUŠA ZNA, DRAGA MOJA BIH: DOMOVINO, SRETAN TI ROĐENDAN!

/ Najnovije