Komšić traži od NATO štaba angažman helikoptera za gašenje požara u BiH

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

blam@ba

Krajnje je vrijeme da ovi nasi kako covjek da ih nazove, ma ovi sto gule kozu s naroda i guraju sebi u dzepove silnu lovu, da kupe vise taj j....i makar jedan Kanader ili mozda dva. Jedan kosta oku 25 miliona USD. uzme 7 tona vode za 18 sekundi...i ugasi pozar prije nego sto je se i rasirio i unistio necije imabje ili sto je naj gore Zivote, al koga to jos zanima.!!

Rajvosa

A zasto FBiH uporno odbija da formira vatrogasnu jedinicu sa avionima? Ovo stvarno nema smusla sto se radi ali zasto dozvoljavamo da nas majmun vuce za nos? Ovo se pitanje povlaci godinama i kada je KS htio da nabavi helikopter za razne namjene bio je haos... pa eto... isto ko da vise nikad nece biti pozara.

Jesam kreten

Sada zapamtite, pa kad bude oko Banjaluke gorilo, nemojte slučajno neko od vas dvojice mutavaca da potpiše.Nadam se da će uskoro stresti Banja Luku, pa im bude treba pomoć. Toliko od mene iz Jablanice

ZDS

Hdz je glavni krivac za ovo stanje jer ne smiju duduku ništa da kazu. Neka vam i gori kad ste majmuni pa glasate za hdz. Glas za hdz je isto i glas za snsd.

Tomislavgrad

Nadamo se i da će Banjaluci biti uskraćena pomoć kad bude razorni zemljotres.

Velez

Komšić je jedini spas za hercegovinu i gašenje požara.

Bravo Kolumbo! E sad će NATO poletiti!

.

PAAAAPCIIIII

Daj NARODEEEEE skidajte vise ove PAPKE sa vlasti !!!!

Vatropir

Dobićemo mi donaciju 23 Apača za gašenje požara.

/ Najnovije