Komšić Schmidtu: Ono što je anticivilizacijsko ne može biti dio rješenja

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Martić

Pametnjaković banalizira spominjući tri kutije. Tvoja civiliziranost se vidi po tome što već treći put si na mjestu koje ti ne pripada a nisi čovjek pa da kažeš da je to nepošteno.

Sejdo pusi karu

Bookiruu gospodaru. Naarood znooa ko je birao koga

nasvasta

Bravo predsjedniće,državniće,patrioto i antifašisto uz tebe su normalni bosanci,a ko ima muda podijeliti nedjeljivo bez krvi.

Veritas

Nula si od covjeka, gori si od Sejde Bajramovica, ali nicija do zore nije sjala, pa nece ni tvoja ...

BiH

I ovaj visoki predstavnik radi pogresne stvari te ovakvim pristupom i izjavama nije dio rjesenja nego moze samo napraviti dodatni problem i razdor unutar bh drustva!!!! Da li je ovo "udovoljavanje" hrvatskoj strani ili predstavlja opce neznanje!!!!

Schmidt ???

Gospodine Schmidt: Kratka lekcija 1. Predsjednistvo BiH je predsjednistvo BiH, a ne etnickih grupa 2. Svaki clan Predsjednistva predstavlja sve gradjane BiH 3. Ni jedan clan Predsjednistva, ukljucujuci i g. Komsica, nije predstavnik samo svoje etnicke grupe 4. Gospodina Komsica su birali gradjani Federacije tajnim glasanjem. (Kako znate da je vecina njegovih glasova dosla od Bosnjaka !?!?) 5. Gospodine Schmidt, vi dolazite iz zemlje u kojoj su gradjani suvereni, tj. svi imaju sva prava na svakom dijelu vase zemlje. Zasto ne polazite od njemackog (evropskog) stanovista....

Gost

Koja bi budala odredila Ustavom da se biraju tri člana Predsjedništva ako to neće biti predstavnici tri naroda?

Gorazde place za Sejdom, dodZi precjednice

U Goraždu su popisana 23 Hrvata a Komšić je dobio čak 4.842 glasova na proslim izborima.

!

Gospodine Visoki p... prvo ste četiri godine gledali svi iz Europe klanje nedužnog naroda sada sudite!?Poslije austrisjkog konjušara njemački gospodar!?Da li?

DUDEK Krivousti Njofra

U EVROPI se FASIZAM nagradjuje bilo to JEVREJI ili muslimani

DUDEK Krivousti Njofra

Molim te zaštiti u Bosni ove katoličke i svetosavske teroriste i FASISTE od islamskih fundamentalista.. ..islam je opasan po Evropu...sačuvaj nam GENOCIDNU tvorevinu.rs i rehabilituj UZP TVOREVINU Hrh FOSNU...pa zbog toga je rat i NASTAO, jel tako...

Ali

Gospodine Schmidt, dali u Njemačkoj građanin Turskog porijekla može birat CDU? Herr Schmidt, kann ein türkischstämmiger Bürger in Deutschland eine CDU wählen?

/ Najnovije