Komšić: Sarajevo je uvijek imalo hrabrosti da pokaže da grad nije kukavica

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hehe

Ahahahahaha. Kad vam to kaže lažljivi bakirov podguznik, koji bi za lovu koju mjesečno dobiva od naroda BiH i govno pojeo, onda je to stvarno "istina"!

Sasa

Svapski agresor otjeran. Velikosrpski agresor otjeran. Politicki agresor hara vec haman 30 godina a metka opalio nije. Toliko.

miki

Idi položi caci venac i ne prdi.

Da, tako je

Ako bi recimo alternativno gledano Mađarska kao strategijski poljoprivredno bitna, bila manje ovisna od proizvodnje elektriciteta nuklearnog porijekla, onda bi svi njeni stanovnici sa zemljištem znatno manje bili podvrgnuti riziku od eventualnog curenja radijacije.

Slava Storonci

Vidi vraga, do sada niste znali da imate pravo protestirati, a vakcine? Ma hajte, molim vas, ta nije on Vučić. :)

Slava Storonci

Ovaj čovjek vas je sa svima svadio, evo i sa EU, pa čak i sa USA. S Erdoganom nije još, ali to i tako ne ovisi o njemu. :)

Naravno

Ako bi josh novi cjevodi dijela pomenutih fluda izgrađeni između Mađarske i Jadranskog mora kroz teritorije Federacije BiH i Brchko Distrikta, onda bi gotovo svi tariguzisti ostali bez pomenutih fluida.

Ivan

De ne prdi prvjesku, imal vakcina?

gpost

Željko 'SDA' Komšić

mladomuslimanski rezervat

Zlatni Tulipan, iz bašče na Poljinama, ponosno korača uz djamijski marš sa Zahiragićima.... to je njegov rang

Gost

Kako vi volite svog zeta iz dana u dan promovirati. Tko je gluplji.

/ Najnovije