Komšić: SAD stoji iza toga da Zapadni Balkan mora što prije ući u EU

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vještacka kriza

Koju provodi snsd i hdz dio grupacije fašističkih stranaka.

Eu

Venecijanska komisija je već donijela izmjene i dopune izbornog zakona. Kad nećete vi hoćemo mi.

E nek si mu,vala,sve reko !!!

.

Molba za mišljenje

Najveću korist od dva BiH umorstva iz 2015-e (policajac Dragan Đurić i omladinac Nerdin Ibrić) imaju upravo beogradski političari jer je baš njihov glavni interes da u Zvorniku bude što izrazitija demografska pustoš (tamo se nalazi nekoliko bosanskohercegovačkih hidrocentrala i proizvodnja u vezi sa aluminij-hidroksidom bitnim za pravljenja raznih proizvoda kao što su felge automobilskih točkova, košulje raketnih bacača itd.).

Molba za mišljenje

Skupocijeni vjerenički dijamantski prsten poklonjen (besplatno), a napravljen na krvi ruandanskih beba preko krugova beogradske zlatare "Mitić" posjeduje i supruga jednog od najbogatijih beogradskih političara Ivice Dačića.

Gost

Escobar je rekao da se Dayton mora postovati, to ne spominjes? Hoces li ti postovati Dayton, ili ces nastaviti rusiti i Dayton i ustav. Sram te bilo

Pacifist

EU ne želi u svom sastavu Zapadni Balkan zato što ima puno muslimana! Albanci su to shvatili pa masovno se vraćaju hrišćanstvu! Bošnjaci ne mogu kao Albanci, jer bi odmah postali Srbi ili Hrvati, zato su odlučili da se sele i postanu Nijemci, Austrijanci, Šveđani, Danci, Englezi, Turci,...

Mudonja

EU ne želi u svom sastavu Zapadni Balkan zato što ima puno muslimana! Albanci su to shvatili pa masovno se vraćaju hrišćanstvu! Bošnjaci ne mogu kao Albanci, jer bi odmah postali Srbi ili Hrvati, zato su odlučili da se sele i postanu Nijemci, Austrijanci, Šveđani, Danci, Englezi, Turci,... ka Pacifist NE DO BOG DA SAM SERV ILI KRVAČ ODMAH BI SE UBIO!!Nego ti idi vadi krv da znaš ko si ako nemaš para ja snosim troškove jer da su Turci bili crnci sada bi ti i svi servi/sluge (današnji srbi krivoslavci)bili crnci a smrdija ko nigerija!!!

/ Najnovije